Jövő utcája – a jövő technológiája a jelenben


Jövő utcája – a jövő technológiája a jelenben
A CRAFT Jövő Utcája egy izgalmas tudományos kiállítás Budapest közepén a Prezi and EPAM szervezésében, egy ingyenes esemény a technológia iránt érdeklődő felnőtteknek és gyerekeknek, ahol megnézhetik, hogy milyen termékeken és technológiákon dolgoznak ma a cégek és mérnökeik valamint startupok, akik a jövőnket formálják. Az okosotthon technológiát sokan még a jövőnek vélik, de bemutatásra kerül, hogy már igenis a jelen megoldása.

A Jövő Utcája kiállítás a nemzetközi CRAFT Software Craftsmanship konferencia előeseménye. 2017-ben a Jövő utcáján több mint 5000 látogató fordult meg 2 nap alatt.

A kiállítás helye és nyitvatartása:
2018. május 5-6, 10:00 - 18:00 óra, Madách Imre tér

A SMARTme Kft. számára fontos szerepet játszik mindennapjaiban, hogy megismertesse az embereket a kényelem és praktikum lehetőségével, amely otthonukban rejlik. A FIBARO vezeték nélküli megoldásainak köszönhetően mindenki számára elérhető az otthona okosítása legyen akár felújítás közben, gondolkodjon új építésűben, vagy igazából a meglévő otthonában éljen jelenleg is boldogan. Kicsik és felnőttek számára közérthetően, műszaki szakszavaktól mentesen mutatjuk be a Jövő utcáján az okosotthon adta lehetőségeket.

Jöjjön el és ismerje meg az önvezető autók, az okos otthon, a robotok és más intelligens tárgyak világát! A kiállítás ideje alatt a gyerekeket is számos szórakoztató program várja.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!