ELMES Electronic termékek


ELMES Electronic termékek
Az ELMES ELECTRONIC gyár 1990-es alapítása óta gyárt riasztórendszerekhez ugrókódos elvű rádiós kiegészítő eszközöket. Eszközparkja mára a széles végfelhasználói igények nyomása alatt stabilan kialakult. Az önálló riasztórendszertől az épületautomatizáláshoz használható motorvezérlőkig, az egy csatornás távvezérlőtől a 35 csatornásig, szinte mindenre kínál megbízható megoldást, amire 433 MHz-en szükség lehet.

Fix kódos? Nem! Az lejárt lemez! Manapság egy vagyonvédelmi rádiós eszköz legalább „ugrókódot” használ! Az érthetőség kedvéért pár szó az ugrókód biztonságáról: az ELMES termékeiben a megfelelő adatbiztonság érdekében minden adó és vevőegység a KEELOQ ugrókód rendszert használja, ami 66 bites adatcsomagokban küldi egymásnak a szükséges információkat. Ezt visszafejteni értelmetlen: az azonosító szekció ismétlése legfeljebb 65000 adás után fordulhat elő ismét, ami napi 8 használatot feltételezve több mint 22 év. Más adatokkal fogalmazva, a több mint 4 ezer milliárd kombináció visszafejtéséhez 17 év szükséges!

A széles termékpaletta 1, 2, 4, 8, 20 csatornás független, relé kimenetes vevőegységeivel a legkülönbözőbb feladatokra alkalmasak. Ezek a vevőegységek fogadják a rádiós mozgás-, nyitás-, füst-, üvegtörés érzékelők vagy a jelismétlő jeleit, valamint az 1, 2, 4, 8, 32 vagy 35 csatornás távadók parancsait egyaránt. Kapuk mozgatásához és kényelmi berendezések vezérléséhez, mint például redőnymotorokhoz, árnyékolókhoz, ablak motorokhoz, fejlesztették ki az 1, 2, 3 és 6 relés motor vezérlő paneleket, amik a rádiós távadók mellett akár falikapcsolókkal vagy riasztórendszeren keresztül is könnyedén vezérelhetők. Reléket, mágnes szelepeket, lámpákat, hang- és fényjelzőket, egyéb vezérlő, jelző, villogó berendezéseket kapcsolhat. Az eszközök felszerelése előtt pontos információt nyerhet az RFM-4 térerőmérő műszer használatával, ami előre jelzi a környék 433 MHz-es frekvenciasáv telítettségét és a felszerelés helyéről indított adással ellenőrizheti a jel hasznosan megérkezett erősségét, jóságát!

Természetesen, mai elvárás lehet, hogy ezt megtehesse „távolról”, egy GSM2000 telefonhívóval is, ami egy univerzálisan alkalmazható GSM telefonhívó és bármilyen szolgáltató SIM kártyáját elfogadja. Négy bemenetének állapotait SMS-ben és/vagy hívásként tudja közvetíteni 6 telefonszámra. Négy kimenetén keresztül további eszközöket vezérelhet a ráküldött SMS-ek vagy a 2048 telefonszámok valamelyikének sikeres azonosítása által. Minden paraméterét az USB porton és egy PC szoftver segítségével tudja beállítani!

Komplex termékük a CB32-G vagy -GS típusú riasztórendszer, ami kék, zöld és fehér háttérfénnyel kerülnek forgalomba. Az egyszerűsége a nagyszerűsége! Ez egy „All-in-one” termék, amiben integrálva van a rádiós eszközöket kezelő elektronika egy szirénával, egy billentyűzettel, LCD kijelzővel és a GSM kommunikátorral. Legfeljebb 32 rádiós eszközének és legfeljebb 16 felhasználói kódjának/távadójának feltanítása nem sok időt vesz igénybe a magyar nyelvű LCD-n keresztül programozva, de a „kényelmeseknek” a PC-s programozás lehetőségével is lehet élni. Két vezetékes DEOL lezárású zóna bemenete is van és a 3 OC kimenetivel egyéb jelzéseket lehet továbbítani!

Kérje szakértő munkatársaink segítségét, mielőtt költekezne! Bátran kérdezzen, az Ön céljaihoz leginkább illeszkedő biztonsági és komfort rendszer kialakításáról személyesen, telefonon vagy akár e-mailben!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
Olvasta már?
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző