Uniview a DSC Hungária kínálatában


Uniview a DSC Hungária kínálatában
Újdonságként mutatkozik be a DSC Hungária kínálatában az Uniview gyártó. 2018 márciusától elérhetőek lesznek – kizárólagos disztribúcióban – a gyár által kínált termékek.

Az Uniview Kína 3. legnagyobb CCTV gyártója, 2005 óta töretlenül halad előre a piacon. Termékpalettáján az IP kamerák széles választéka, a hozzá tartozó rögzítők kínálata, valamint az IP CCTV iparág egyéb kiegészítői (enkóderek, dekóderek stb…) egyaránt megtalálhatóak.

A magas szintű minőségi gyártás egyik jellemző tulajdonsága, hogy termékeiket a gyárban tesztelik, mielőtt kiszállításra kerülnek. Sőt, külön értéknövelt szolgáltatást is kínálnak a projekt beszállítói igények kielégítéséhez, az egy rendszerben alkalmazott eszközöket minden funkcióra kiterjedően tesztelik, a rendszert előre összerakják.

Számos iparági szabadalom köthető az Uniview névhez, melyek mindegyike a minőségi megoldásokat helyezi előtérbe.

A kínálatban szereplő IP kamerák képminősége kiváló, mindegyik Starlight technológiát használ. Fix vagy varifokális, dome vagy csőkamera kivitel – minden igényt ki tud elégíteni. A Starlight technológia előnye, hogy nagyon kis fényviszonyok mellett is rendkívül jó minőségű képet láthatunk – a kritikus időszakokban gond nélkül lesz folyamatos a megfigyelés. A „hagyományos IP kamerák mellett természetesen megtalálható a kínálatban a fisheye kivitel valamint a forgatható PTZ kamerák széles választéka is.

A kamerák tulajdonságai közül külön kiemelendő, hogy mindegyik 3 streamet tud biztosítani, melyekből a másodlagos stream akár full HD (1080p) is lehet.
A rögzítők között is sok modell közül választhatunk, legfőképpen a tárkapacitásnak megfelelően 1-2-4-8 HDD kivitelben illetve 4-8-9-16-32 csatornás kivitelekben. Projekt szegmensben természetesen a 64 és 128 csatornás NVR-ek 16 HDD kezelésével is választhatók.

Mivel a kamerák a H.264 tömörítés mellett a H.265 tömörítéssel is dolgoznak, az Uniview eszközökből felépített rendszer sávszélesség igénye rendkívül alacsony. Az Uniview nevéhez köthető az Ultra 265 kódolás, mely a H.264 kódoláson túl a normál H.265 kódolásnál is kisebb sávszélesség és tárhely igénnyel dolgozik.
A 9 csatornás rögzítők igazi hiánypótló megoldások, nincs több fekete üres kép a jobb alsó sarokban.

A kamerák analitikai funkcióval rendelkeznek, melyeket a rögzítők természetesen képesek kezelni. Kiemelendő a kamerák ANR funkciója, mely biztosítja, hogy ha a kamerák és rögzítő között megszakad a kapcsolat, a kamera a saját tárhelyére rögzít tovább, majd amikor a kapcsolat helyreáll a rögzítővel, a kamera tárhelye és az NVR között a rögzített képanyag szinkronizálása automatikusan megtörténik.

Sőt a kamerák akár standalone módban is működnek, elég csak az SD kártyát beletenni és már indulhat is a helyi rögzítés. Tökéletes megoldás time-lapse felvételek készítésére (azaz az egyes képkockákat megadott időintervallumokban elkészíti az SD-kártyára), vagy egyedi időszakos megfigyeléshez.

Fontos dolog az IP eszközök naprakész szinten tartása a firmware frissítések folyamatos biztosítása. Ez rendkívül egyszerű feladat az Uniview rendszerében, elég az eszközöket regisztrálni az EZ Cloud szolgáltatásban és akár egy gombnyomással az összes eszköz frissíthető, naprakészen a legújabb firmware-t futtathatják.

Telepítői szemmel nézve kifejezetten előnyös, hogy az eszközök csak 1 plugint használnak, így sokkal könnyebb a kivitelezés és felhasználás. Az ingyenes, magyar nyelvű EZ Station központi CMS szoftver az EZ View mobiltelefonos kliens és a 3 év gyártói garancia alapból jár a termékek mellé.

Fontos megjegyezni, hogy a 2018. május végétől kötelező GDPR előírásoknak az Uniview megfelel, szoftveres és biztonsági megoldásait a TÜV Rheinland minősíti.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók