HYUNDAI HYU-436 kamera


HYUNDAI HYU-436 kamera
Forgalmazó: by DEMES Group
Gyártó: Hyundai Security


Amikor egy könnyedén telepíthető, mégis széleskörűen alkalmazható, kiváló szolgáltatáskészlettel rendelkező CCTV kamerát igényel az adott projekt, a HYUNDAI 8MP-es (12 kép/s); hibrid; 2.8-12mm(108,1°- 45,6°) motoros ZOOM optikával felvértezett; kamerája az ideális megoldás. A valós D/N funkcióval rendelkező HYU-436 akár 0.003 lux mellett is képes színes képanyag továbbítására koax. (és Cat5/6) kábelen. Az intelligens SMART IR LED szabályozás (EXIR 2.0) és a 3 év garancia már csak a hab a tortán!

Minden CCTV rendszer esetében elérkezik a pillanat, amikor a tulajdonos/üzemeltető szeretné, ha egy, avagy több kamerája jelentősen nagyobb felbontású képet közvetíteni a monitor/rögzítő felé. Ilyenkor rengeteg megválaszolandó kérdés merül fel. Mit válasszak; mennyibe fog kerülni; mit tarthatok meg a régi rendszerből; hogy csak a legfontosabbakat említsük. A HYU-436 mindhárom kérdésre kielégítő választ ad.

A HYUNDAI HYU-436 analóg HD (HDTVI) CCTV kamerája 4K-s (8MP, 12 kép/s frissítési sebesség mellett) képalkotásra képes. Az analóg HD technológia sajátosságaiból fakadóan, csak a kamera (és a rögzítő) kicserélésével soklépcsős minőségugrást érhetünk el, a meglévő koax. kábelezés megtartása mellett.

Amennyiben tényleg fontos, hogy minél nagyobb felbontású képanyag kerüljön rögzítésre/megjelenítésre, a 4K a legideálisabb a CCTV technológiák jelen fejlettsége mellett. Mivel a már meglévő koax. kábelezés megtartható, a maradék két kérdésre is egyedülálló választ adhatunk, hiszen a kábelezés költsége 0 Forint; és a HYUNDAI analóg HD kamerája jelentősen kedvezőbb áron kínálja a 4K élményt, mint IP-s kollégái. Az sem jelent problémát, ha rendszerfejlesztést lépcsőzetesen szeretné megvalósítani a megrendelő (előbb kamera, a 4K-s rögzítő csak később), mivel a HYU-436 képes 960H-s analóg jel továbbítására is.

A „láthatatlan” (telepítési) költségek is jelentősen alacsonyabbak lehetnek, mintha egy IP-s rendszer mellett tesszük le a voksunkat, hiszen nincs szükség a meglévő rendszer teljes cseréjére, idő- és munkaerőigényes kábelezésre. A HYU-436 motoros ZOOM optikával (2.8-12mm; 108,1°- 45,6°) és koax.-on keresztüli távvezérlés (max. 300m-ig) opcióval is rendelkezik; utóbbinak köszönhetően finomhangolást elvégezhetjük a rögzítő segítségével. Az automatikus fókuszbeállítás folyamatosan garantálja a tűéles képek megjelenítését/rögzítését.

A HYUNDAI HYU-436 0.003 luxos fényérzékenysége rávilágít arra is, hogy adott esetben extra fényforrásra sincs feltétlenül szükség, hiszen ez az érték jelzi, hogy egy csillagfényes éjszakán is színes képanyagot kaphatunk kameránktól. Amennyiben mégsem szeretnénk mindent az AGC-re és a 3D-s digitális zajcsökkentő technológiára (3D-DNR) bízni, az intelligens EXIR 2.0 LED-ek akár 80 méteres távolságra is bevilágítják a megfigyelt területet. A rendszer intelligenciája abban mutatkozik meg, hogy a LED-ek fényerejét a képterületen megjelenő objektumok (jármű/személy) tárgy távolságához adaptálja, megelőzve az adott személy/tárgy túlvilágítását (kifehéredését).
Az IP67 védettségű HYUNDAI HYU-436 telepíthető szélsőségesnek számító hőmérsékleti körülmények esetén is, -40°C és + 60°C tartományban kül-/beltéren egyaránt ellátja feladatát.

Főbb paraméterek
 • Max. képfelbontás: 3840x2160
 • 0,003 lux (F1,2)
 • 2,8 - 12 mm motoros ZOOM optika (108,1° - 45,6°)
 • BLC, HLC, WDR 120dB
 • Képterület kitakarás (4 maszk)
 • Működési hőmérséklet: -40°C - +60°C
 • 12V DC (±25%) / 14W
 • IP67 védettség
 • Méretek: 134,3 x 123,9 x 111,4 mm
 • Tömeg: 630 g
 • 3 év GARANCIA
 • Tagek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Ajax Fibra workshop
  Olvasta már?
  Ajax Fibra workshop