Elektromos zárak és kilincsek: újdonságok a Videosec kínálatában


Elektromos zárak és kilincsek: újdonságok a Videosec kínálatában
Ezen a héten egy új szegmenshez tartozó termékcsaládot mutat be az Euro Tech Corp. Kft a beléptető rendszerek csoportjához tartozó EU-szabványos elektromos hotelzárak és kilincsek kínálata. A megszokott minőség és ár / érték arány garantált továbbra is, illetve a jól bevált megoldásokon sem változtattak, csak olyan konstrukciókat és protokollokat használnak, amelyek eddig is bizonyítottak.

A jelen, célirányosan kialakított kínálat folyamatosan bővül, mindenekelőtt az üzleti célú, professzionális termékek élveznek előnyt, úgymint a szálloda és vendéglátó ipari létesítmények, apartmanok, szálláshelyek és üdülőházak beléptető megoldásai. Ezekhez a felhasználási célokhoz komplett megoldásokat kínál a cég, úgymint a kártyaolvasóval és hagyományos cilinderrel is használható elektromos kilincsek, különálló kártyaolvasók, Mifare rendszerű chipkártyák és érintőkulcsok és kabinetzárak. A Chipkártyák programozása egyszerű módon történik a PC-re csatlakoztatható íróegységgel, melyeket egy Fidelio kompatibilis szoftverrel lehet paraméterezni. A kilincsek hagyományos módon telepíthetőek bármilyen EU-szabványos ajtóra, áramforrásként szabványos AAA elemeket használnak, melyek garantáltan egy évig biztosítják a gondtalan működést. Az igényesség jegyében a kilincsek, zárak és olvasók főbb egységei illetve foglalatai rozsdamentes acélból készülnek. A termékportfólió úgy lett összeállítva, hogy könnyen elérhetőek, egyszerűen telepíthetőek és legfőképpen megbízhatóak legyenek. Ne képezzenek luxuscikket, hanem hétköznapi dolgokká váljanak, teljes mértékben azt hangoztatva, hogy egy chipkártyával nyíló elektromos zár a világ legtermészetesebb dolga és nem kell csillagászati összegekkel számolni a megvásárlásához. Mindezt úgy menedzseli a cég, hogy a saját márkaneve, a 20 éves, hazai Videosec alatt forgalmazza a termékkört. Néhány főbb jellemző és paraméter:
  • SUS-304 rozsdamentes acél
  • Hagyományos szerelési mód, EU-szabvány
  • Kártyaérzékelés módja: Mikrohullámú RFID Mifare 13.56MHz
  • Többszintű kártyaprogramozás: Eltérő jogosultságok, MASTER kártyák megadása, stb
  • AAA Alkáli elemek – akár 18 hónap működés, könnyű csere
  • Fidelo és PMS kompatibilis kezelőszoftver, 64.000 egységig paraméterezhető
  • USB kártyaolvasó, SQL adatbázis kezelés, több PC-ről is vezérelhető egyidejűleg
  • Utólagos eseménykiolvasás a zárakból (max. 220), kártyával

  • Bővebb információ: Euro Tech Corp. Kft
    6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b Tel/Fax: (62) 458 585
    E-mail: eurotech@videosec.com
    Web: www.videosec.com
    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Dahua WizMind S kameracsalád
    Olvasta már?
    Dahua WizMind S kameracsalád