Hétmérföldes léptekkel fejleszt a Milesight


Hétmérföldes léptekkel fejleszt a Milesight
Az idén sem vett vissza fejlesztési lendületéből a kiváló minőségű IP CCTV kameráiról, hálózati videorögzítőiről (NVR) és telepítő/felhasználóbarát megoldásairól ismert Milesight. Az első negyedévben több újdonsággal és „ráncfelvarrással” tette még vonzóbbá kínálatát. A teljesség igénye nélkül szerepeljen itt néhány, figyelemre méltó újdonság.

Kezdjük a legfrissebb jövevénnyel, a Milesight újgenerációs, 5MP-es (2560*1920) képalkotásra képes, 12x-es motoros ZOOM (5.3~64mm@F1.6~F2.8) autofókusz funkciós optikával rendelkező, H.265+ tömörítési szabványt alkalmazó csőkamerájával. Az előbbiekben felsoroltak mindegyike garantálja, hogy az új IP CCTV kamera minden igényt kielégítő, tűéles képanyagot szolgáltasson úgy, hogy a hálózatot/tárolómegoldás határait ne feszegesse. A Smart IR II technológiáról ne feledkezzünk el. A kamerába 8 LED fényforrást integrált a gyártó, melyekből 6db a távolabbi (akár 80m) területek, 2 LED pedig a közelebbiek megvilágítására szolgál. Az IR fény intenzitása szabadon szabályozható, garantálva a megvilágítás tökéletes hangolását az adott projekthez/a megfigyelt környezethez, megelőzve az elsötétedés és túlvilágítás problémáit.

Ami a ráncfelvarrásokat illeti, az MS-CXX82-PB mini dome sorozat utódjaként MS-CXX83-PB család az előd legtöbb tulajdonságát hozta magával, de még rugalmasabbá, könnyedebbé tették az optika pozícionálását a Milesight fejlesztőmérnökei.




Az MS-C2851-EPB (box), MS-C2862-FPB (cső), MS-C2872-FPB (dome) kamerák, a még kiválóbb képalkotás és fényérzékenység érdekékben a SONY ½”-os Starlight IMX 385 2MP-es CMOS-át kapták.




A 2-5MP felbontású tagokkal elérhető Pro Box kameracsalád alapértelmezetten ABF (automatikus back-fókusz) funkcióval érhető el mostantól. Mindössze meg kell nyomni a kamera hátlapján egy aktiválógombot és a készülék automatikusan beállítja (a CMOS panel mozgatásával) az ideális mélységélességet.





A 2018 elején piacra került 12MP-es Milesight halszemoptikás (fisheye) IP CCTV kamera egyediségét nem csak a felbontás és a gyártótól megszokott magas minőségű kivitelezés/szolgáltatás csomag adja, hanem az igazán egyedülálló design. A felületre rögzítésen kívül egyetlen további csavarral sincs dolgunk; így kinézete tudásához méltóan futurisztikus. Most egy mennyezeti konzollal és egy álmennyezeti süllyesztőkerettel bővült a kamera opcionális tartozékainak jegyzéke.

Röviden a fentiek jellemzik a Milesight idei teljesítményét. Kíváncsian várjuk, mivel rukkolnak elő pl. az idei IFSEC-en!





Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
Olvasta már?
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től