AMIKO HOME – várakozásokkal teli CONSTRUMA


AMIKO HOME – várakozásokkal teli CONSTRUMA
Az AMIKO HOME új standdal készül a CONSTRUMA kiállításra.

Brnoban az AMPEREN a 600 kiállító egyikeként, a magyar érdekeltségű AMIKO HOME is bemutatkozott legújabb IP kameráival és okos otthon eszközeivel. A látogatók visszajelzései alapján az AMIKO kínálatában lévő IP kamerák a versenytársakéhoz képest kiemelkedően vonzónak bizonyultak az ár, és a helyszínen bemutatott műszaki paraméterek alapján.






A 2 méter széles és 1,5 méter magas okos otthon demó fal messziről vonzotta a látogatókat az AMIKO HOME standjához. Egyértelműen kiderült, hogy az Amperen bemutatott eszközök egyedülállóak, és ár-érték arány miatt rendkívül vonzóak. A látogatók véleménye szerint a rendszer egyedisége a Zigbee technológiának, a hálózatos működésnek, valamint annak köszönhető, hogy a kényelmi szolgáltatásokat biztosító okos otthon eszközöket és a biztonságot nyújtó IP kamerákat egyazon applikáción belül tudjuk vezérelni. Az egyszerű telepítésnek, könnyű kezelhetőségnek, valamint a vonzó árnak köszönhetően rengeteg viszonteladó, telepítő és végfelhasználó is érdeklődött a termékek iránt nem csak Csehországból, de a környező országokból egyaránt. Az újdonságereje miatt az okos otthon eszközöket bemutató demó falból egy műszaki iskola bemutató darabot rendelt magának oktatási célból.




A 2018. április 11-15 között a Hungexpon megrendezésre kerülő CONSTRUMA otthon kiállításon az A pavilon 106 standján találkozhatnak velünk és termékeinkkel az IP kamerarendszerek, és az okos otthon megoldások iránt érdeklődők.
Az AMIKO HOME termékek egyik viszonteladó partnerünk, a DANIELLA villamossági nagykereskedés 103 A számú standján is megtalálhatóak majd a kiállítás ideje alatt.

Találkozzunk a CONSTRUMA kiállításon – Budapesten, a HUNGEXPO területén (2018. április 11-15.) – A pavilon 106 standon. Továbbra is keressük hazai viszonteladó partnereinket, így örömmel látjuk standunkon az értékesítésben és telepítésben egyaránt érdekelt hazai vállalkozásokat.

Miért jó AMIKO HOME termékeket forgalmazni?
Mert:

  • kiváló minőségű termékekkel bővítheti kínálatát
  • termékeinkre 2 év teljeskörű garanciát vállalunk
  • velünk akár több mint 30% profitot realizálhat
  • tovább növelheti versenyképességét
  • folyamatos technikai és marketing támogatást nyújtunk
  • jól felszerelt szervízünkkel és felkészült munkatársainkkal megbízható szerviz      hátteret biztosítunk rövid javítási határidővel
  • sokéves tapasztalattal rendelkezünk a belföldi és a nemzetközi      kereskedelemben
  • saját raktárkészletünk van
  • nagy mennyiségű rendelések kiszolgálása sem okoz problémát
  • termékeinket Magyarország teljes területére kiszállítjuk
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
    Olvasta már?
    2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései