PROVISION-ISR Dinamikus hibrid rögzítés


PROVISION-ISR Dinamikus hibrid rögzítés
Manapság a technikai eszközök világában szükség van az eszközök közötti kompatibilitás lehetőségére és ez a megfigyelőrendszereknél sincs másképp. A rendszerek kiépítésénél nem szabhat határt az eszközök közötti összeilleszthetetlenség, hogy ezáltal esetleg valamilyen plusz funkciót ne tudjunk alkalmazni. A PROVISION-ISR fejlesztői ezt megragadva fejlesztették ki a DVR-eknél alkalmazható dinamikus hibrid funkciót.

Ez a technikai fejlesztés az AHD és IP technológia, rögzítőn belüli ötvözésének a továbbfejlesztésén alapszik. Mostantól nem a rögzítő paraméterei szabják meg, hogy a meglévő AHD csatornát hány plusz IP kamera csatlakoztatásával egészítjük ki, hanem egyénileg állíthatjuk be a szükséges AHD - IP csatorna arányt, az IP kamerákhoz használt DVR által fogadott sávszélesség figyelembevételével. Ez azt jelenti, hogy egy rendszer tervezésekor az Analóg és IP kamera számának meghatározásában szabadkezet kapunk.

Ezen rögzítők segítségével kiegészíthetjük a meglévő rendszerünket akár IP kamerákkal is, így kihasználhatjuk az általuk nyújtott előnyöket. Az előnyök közzé sorolható a képelemzési funkció, a PoE megtáplálás és fejlettebb képfeldolgozás.

A fejlett funkció minden OSSIA operációs rendszerrel telepített hibrid DVR-nél elérhető, amennyiben az aktuális 1.2 verziójú firmware-rel rendelkezik, ennek következtében korábbi rögzítőknél is elérhetővé válik a frissítés után. Ezzel a funkcióval rendelkezik a PROVISION-ISR széles eszköz kínáltában fellelhető PR-SH8100A4(1U) 8 csatornás DVR, amely akár a 4 Megapixeles kamerák képének rögzítésére is alkalmas.

Az 5in1 tulajdonsággal felruházott eszköz elérhetővé teszi, hogy harmadik féltől származó eszközök integrációja is megvalósítható legyen (választható bemenet típusok: AHD/CVI/TVI/CVBS/IP). Ezen tulajdonságok mellett még sok hasznos paraméterrel rendelkezik, mint például maximum 8 csatornáig alkalmas 4 Megapixeles AHD/CVI/TVI kamerák képeinek félvalós idejű és 2 Megapixeles kamerák képeinek valós idejű rögzítésére. 12 darab, maximum 4 Megapixeles IP kamera csatlakoztatására van lehetőség ONVIF protokollal, amennyiben lemondunk az AHD kamerák alkalmazásáról. A rögzítő képének megjelenítéséről az HDMI és VGA kimenet gondoskodik, amellyel akár a 4K-s felbontás is élvezhető. A képi megjelenítés mellett lehetőség nyílik a kétirányú hang használatára, amely a 4 csatorna hangbemenet és 1 csatorna hangkimenet használatával érhető el. A felhasználói kívánalmak kielégítésére a készülék 2db maximum 8TB-os merevlemezzel szerelhető, ezzel elérve az optimális rögzítési időtartamot. A vevői kényelmek kielégítése érdekében a készülékünket távolról kezelhetjük és konfigurálhatjuk a ProvisionCam2 mobiltelefonos alkalmazás segítségével Android és iPhone készülékekre.

További példa az IP – AHD/CVI/TVI/CVBS arányok lehetőségeire:
PR-SH4050A2 (PROVISION-ISR 2 Megapixeles 4 csatornás dinamikus hybrid DVR)






PR-SH16200A4(1U) (PROVISION-ISR 4 Megapixeles 16 csatornás dinamikus hybrid DVR)





Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában