INIM - Bűvös mágia?


INIM - Bűvös mágia?
Felmérés. Bejárás. A leendő Ügyfél kívánságai. Van halvány fogalma, sejtése egy riasztórendszerről, mert hallott róla az ismeretségi köréből, esetleg látott ilyet-olyat, mert volt a haveroknál vendégségben. És amúgy, Neki is az van, hogy…

Akkor én: „Rendben, úgy lesz! Most pedig az INIMAGIC-kel megmutatnám, mi hogy néz ki, anélkül, hogy most ide kellene szerelnem, nézze csak! De választhatunk más milyet is, ha a kedves feleségének a másik jobban tetszik!” – Mind ez fikció? Ez mára a valóság!


Az INIMAGIC nem más, mint az INIM gyár közel komplett eszközparkja – a zsebében! Egy ingyenes, áruházból letölthető mobil alkalmazás. Egy „varázsütésre” minden termék megjeleníthető 3D formában egy táblagép vagy egy mobiltelefon kijelzőjén, dönthető, mozgatható, forgatható és elhelyezhető formában adja vissza a kamerája a látványt!

A lényege az, hogy adott egy háromdimenziós QR kód, ami szintén nem is olyan szokványos dolog ma még, mint sok minden más újdonság. Ezt a QR kódot látva a mobil eszközünk kamerájával, rávetíti a képernyőn a kiválasztott vagyonvédelmi, tűzjelző rendszeri vagy vészvilágítási terméket, amit éppen kiválasztottunk. Briliáns megoldás, hogy maga a 3D QR kód fotózható, sokszorosítható, fénymásolható, akkor is működik. Ha felhelyezünk, egy ilyen matricát vagy képet a feltételezett kezelőegység helyére, akkor a kamerán keresztül az összes kezelőegység fajtát odavetíthetjük, forgathatjuk, dönthetjük, több féle nézőszögből megtekinthető az eszköz és a „na, ez kell” elhangzása után, már készülhet is a fotó róla! A fotót hozzácsatolhatjuk az ajánlathoz is! Ha homlokzatra helyezünk egy ilyen QR kódot, akkor a szirénát is odavetíthetjük és a látványa alapján lehet dönteni, hogy jó lesz-e ott vagy át kellene helyezni máshová, ahol a vagyonvédelmi értéke mellett az esztétikai értéke is magasabb lehet. Ha valamilyen oknál fogva a QR kódot nem lehet pontosan oda elhelyezni, ahová az eszközt felszerelnénk, akkor sincs baj, hiszen az újunkkal könnyen elcsúsztatható bármely irányba, a feltételezett felszerelés pontos helyére. Minden termék háromdimenziós képe pontosan 1:1 arányú, tehát nem éri az embert meglepetés szereléskor, hogy valami nem férne oda, mint ahogy láttuk. A kamera közelítésekor, távolításakor is megtartja az arányokat.

Az INIMAGIC kiválóan alkalmazható látványtervek készítéséhez, műemlék védelemi szempontok pontosításához, lakberendezővel való egyeztetésekhez vagy belsőépítészeti kérdések tisztázásához is! Az ingyenes alkalmazás segítségével könnyen elkészíthető lesz az árajánlat és esztétikusabb, ha személyesebbé tehető az ajánlat. Az Ügyfelünk a saját lakásában nem egy polci termék képével találkozik majd, hanem egy „előzetesen felszerelt” eszköz látványával fogadja el az árainkat!

Varázslatos?
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2228IQ-40SWXA – 4K felbontású színes kép a nap 24 órájában
Olvasta már?
Videosec IPW-2228IQ-40SWXA – 4K felbontású színes kép a nap 24 órájában