Bosch G és B Series behatolásjelző rendszerek

Integrált megoldások behatolásjelzésre, ajtóvezérlésre, videomegfigyelésre, tűzjelzésre mobil hozzáféréssel

Bosch G és B Series behatolásjelző rendszerek
Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


Napjainkban az ügyfelek költséghatékony, multifunkcionális megoldásokat keresnek. A Bosch a B & G Series rendszereivel megoldást nyújt a különböző biztonságtechnikai alkalmazások (behatolás, tűz, beléptetés, videó) integrált használatára, mobil hozzáféréssel kombinálva. A rendszerek rugalmasan testre szabhatók és piacvezető integrációs felülettel rendelkeznek.

Nagyobb rugalmasság
Négy új panel érhető el, amelyből kettő a G (B9512G, B8512G) és kettő B Series-hez (B6512, B5512) tartozik. Ezen kívül kommunikátor modulok és kezelők széles skálájával rendelkezik az LCD-től az érintőképernyőig. A G Series panelek akár 599 behatolásjelző zónát képesek biztosítani a nagyobb, a B Series paneljei pedig akár 96 zónát a kisebb és közepes méretű felhasználásokra.

Négy nyelv támogatott - angol, spanyol, francia és portugál. Az ügyfelek két nyelvet választhatnak rendszerenként és meghatározhatják, hogy melyek le-gyenek beállítva a kezelőkön felhasználónként. A szöveges üzenetek és e-mail riasztások is a felhasználó által választott nyelven jelennek meg az egyszerűbb alkalmazhatóság érdekében.

A beépített Ethernet támogatja, hogy az IPv6 protokoll küldje a riasztást a felügyeleti állomásra, így nincs szükség telefonvonalra, ezáltal csökkenek a költségek. A távoli firmware frissítések karbantartása egyszerű. Egy (B Series) vagy két (G Series) plug-in kártyát lehet adni panelenként, amelyek támogatják az alternatív kommunikációs technológiákat, mint például a mobil vagy telefonvonalakat.

A rendszerek ezeken felül támogatják akár 32 ajtó vezérlését is, hogy csak a meghatározott személyekre korlátozza a belépést.

Továbbá a rendszer alkalmazható UL kereskedelmi tűzjelző eszközökkel (G Series) és UL tanúsítvánnyal rendelkező lakossági tűzjelző eszközökkel (B Series) is, ezáltal gondoskodva az élet védelméről ugyanazon rendszeren belül.
Ezen kívül a rendszer a hangos bemondást is lehetővé teszi: a bemondó üzenetét arra az adott területre lehet sugározni, ahol egy rendkívüli esemény történt. Az üzenet hangszórón keresztüli továbbítására a panel egy kimenetét lehet használni.

Több információ
A Bosch G és B Series rendszere közvetlen IP kamera integrálhatóságot kínál, amely lehetővé teszi a videó alapú mozgásérzékelést, amely zónák aktiválására is alkalmas. Ezen kívül a panelre érkező riasztás videojeleket küld. A felhasználók e-mailben, mobil eszközeikre elküldött üzenetekben látják a más telephelyeiken történt események képeit. A megoldás egyedülálló, mivel nincs szükség további hardverre, felhő vagy videó alapú menedzsmentalkalmazásra A kamera integráció összetett videós analitika használatát is lehetővé teszi, melyek a Bosch IP kameráiba vannak beépítve.

Nagyobb vezérelhetőség
A távoli programozás csökkenti a költségeket, és lehetővé teszi, hogy a telepítők a rendszert a vevő telephelyére történő utazás nélkül üzemeltessék. A frissítések a távolból, de helyileg is végrehajthatók, miközben a karbantartásról és a frissítésekről könnyen gondoskodhatnak. Az iOS és az Android eszközökre ingyenesen letölthető Remote Security Control alkalmazás lehetővé teszi egy vagy több rendszer, ill. terület élesítését és hatástalanítását, csakúgy, mint a kimenetek és ajtók vezérléseit. A felhasználók továbbá élő videót tekinthetnek meg a panelekhez kötött Bosch IP kamerákról.

Nagyobb felhasználhatóság:
A Bosch G és B Series rendszerek bármilyen méretű kereskedelmi felhasználásra alkalmasak, így pl. többek között bankokban, raktárakban, irodaépületekben. Az új, integrált biztonsági megoldások UL 294, 365, 609, 636, 985, 1023, 1076, 1610, 1635 (B és G Series), és UL 864 (G Series csak) tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ezen felül az új G and B Series portfólió telepíthető Európa, a Közel-Kelet és Afrika azon országaiban, ahol nem előírás az EN tanúsítvány megléte. Minden termék CE tanúsítvánnyal is rendelkezik. További információ itt érhető el.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
8MP felbontású mikrofonos Videosec IQ kamerák
Olvasta már?
8MP felbontású mikrofonos Videosec IQ kamerák