Intelligens behatolásjelző megoldások Hanwha Techwin kínálatában


Intelligens behatolásjelző megoldások Hanwha Techwin kínálatában
A Hanwha Techwin és a videotartalomelemzés egyik specialitájának számító – a piacon 25 éve jelen lévő - A.I Tech közösen fejlesztettek videoalapú, nagyhatékonyságú behatolásjelző megoldásokat.

A Wisenet Intrusion Detection (Behatolás Azonosító) megoldások Wisenet X kamerákba integrált nagyteljesítményű processzorok és az A.I. Tech intelligens videoelemző szoftverének szimbiózisára épülnek.

A fejlesztők állítása szerint, az olyan akadályozó/félrevezető tényezők mint az árnyék, gyorsan változó fényviszonyok, felvillanások sem jelentenek már valós kihívást (téves riasztást kiváltó tényezőt).

A Wisenet AI-Intrusion-PRO a Wisenet XNO-6020R/INT csőkameráját és a beleintegrált A.I. Tech analitikát takarja, mely hatékony területvédelmet (határvonal és virtuális korlát átlépés, stb.) garantál, a Hanwha Techwin illetékese szerint. Az új termék együttműködik a cég saját VMS-eivel (Wisenet WAVE és SSM), illetve néhány kiválasztott partner, mint pl. Milestone megoldásaival.

Az intelligens képtartalomelemző vizsgálati eredményei megtekinthetők távolról, egy dedikált, a kamerára előtelepített, felületen (Wisenet AI-Security-DASH) keresztül is. Amennyiben több AI-Intrusion-PRO kamera működik egy adott CCTV rendszder berkein belül, a Wisenet AI-Security-DASH szerverről is futtatható.
Az új megoldás részét képezi az AI-LOITERING (lődörgés érzékelő), mely akár 90%-os azonosítási hatékonysággal is működhet (ha a vizsgált objektum a vizsgálíti periódus 95%-ában nincs takarásban). Az AI-LOST, a feltűnő/eltűnő tárgy azonosítását biztosítja.

Forrás: Hanwha Techwin Europe
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Jablotron karbantartás
Olvasta már?
Jablotron karbantartás