Bemutatkozott Magyarországon a CarmenGO


Bemutatkozott Magyarországon a CarmenGO
Az ARH Informatikai Zrt. Magyarországon is bemutatta a kamerafüggetlen rendszámfelismerést megvalósító innovációját. A CarmenGo bármely gyártó kameráival képes az együttműködésre, alkalmazása elérhetővé és egyszerűvé varázsolja a rendszámadatok képelemzés alapú feldolgozását.

A világpremiert követően Magyarországon is bemutatta új fejlesztését az ARH Informatikai Zrt. A CarmenGo kamerafüggetlen rendszámfelismerő alkalmazás képes bármely standard videofolyam feldolgozására. A több évtized fejlesztési tapasztalatát magában hordozó megoldás globális lefedettséget biztosít, világszerte huszonnyolcezer megkülönböztetett rendszámtábla típus alapján.

A CarmenGo bármely gyártó IP kamerájának képét feldolgozza. Együttműködik a korábban kiépített rendszerekkel, így jelentős kezdeti beruházási költségtől kíméli meg a vállalkozásokat. Alkalmazása gyerekjáték. A kamera típusának kiválasztását követően néhány kattintással megadható minden, az eléréshez szükséges információ és meghatározható a keletkező adatok tárolási helye és formátuma. A munka oroszlánrésze a CarmenGo fejlett rendszámfelismerő algoritmusára hárul, ami adaptív vizsgálatot végez minden egyes képkockán, a lehető legnagyobb pontossággal kiszűrve a rendszámadatokat a videofolyamból.
Az ARH új technológiájának használatával a rendszerintegrátorok jelentős fejlesztői költségeket takaríthatnak meg. Az adatok a felhasználó által előre definiálható, standard formátumban kerülnek továbbításra és tárolásra.

A CarmenGo önmagát optimalizálja. Használatához nincs szükség az automatikus rendszámfelismerő rendszereknél eddig elvárt mély szakmai ismeretekre. Adatbázis kezelői tapasztalat birtokában bármely vállalkozás egyszerűen, saját üzleti igényeire szabva használhatja fel a CarmenGo által szolgáltatott rendszámadatokat.

A magyarországi kutatás-fejlesztés és gyártói támogatás révén az ARH Informatikai Zrt. mindig gyors és valós megoldást szállít ügyfelei számára. A CarmenGo esetében is a terméktámogatás részét képezi az emelt szintű, munkanapokon 24 órán belüli válaszidőt garantáló support szolgáltatás.

Bővebb információ IDE kattintva elérhető.


Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax
Olvasta már?
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax