AMIKO HOME – hatalmas érdeklődés a CONSTRUMÁN és a TÁTRA EXPON

PR hír

AMIKO HOME – hatalmas érdeklődés a CONSTRUMÁN és a TÁTRA EXPON
A hazai CONSTRUMA kiállításon hatalmas érdeklődés mutatkozott a legújabb AMIKO IP kamerák és a folyamatosan bővülő AMIKO okos otthon termékcsalád iránt. Lakossági és telepítői oldalról egyaránt pozitív visszajelzések érkeztek az új termékek minősége és ára kapcsán.

A CONSTRUMÁN szerzett élményekkel gazdagodva érkeztünk meg Poprádra, Szlovákiába, ahol a TÁTRA Expon számos értékes üzleti kapcsolatra tettünk szert. Az AMIKO HOME termékek európai disztribútori hálózata tovább bővül, legközelebb idén szeptemberben Berlinben, az IFA Global Markets alatt mutatkozunk be az érdeklődő partnereknek. Szlovákia északi részén, Poprádon, a lengyel határ közelében került megrendezésre a Tátra Expo, ahol lehetőségünk nyílt szlovák és lengyel kereskedelmi partnereknek is bemutatkozni. A kis méretű, bensőséges hangulatú kiállításon kevesebb, de annál célirányosabb tárgyalást folytattunk az AMIKO termékek értékesítése kapcsán. Meglévő és potenciális új partnerek egyaránt felkeresték a 4 magyar kiállító közt egyetlen technológiai cégként megjelent AMIKO HOME standot. Az AMIKO IP kamerák elsősorban a kiváló képminőséggel és vonzó áraikkal hívták fel magukra a figyelmet, de a saját fejlesztésű AMIKO HOME applikáció és a magyarországi szervízháttér is rendkívül vonzó volt az érdeklődő viszonteladó és telepítő cégek számára. A ZigBee technológiával működő, vezetéknélküli AMIKO HOME okos otthon eszközök szintén az áraikkal, az egyszerű és gyors telepíthetőséggel, valamint a későbbi bővítési lehetőséggel nyűgözték le az érdeklődőket. Számos ígéretes tárgyalás indult meg az április utolsó hétvégéjén, Poprádon megrendezett kiállítás eredményeként. A legújabb AMIKO IP kamerák és az AMIKO HOME okos otthon eszközök egyaránt megtekinthetőek nagytarcsai bemutatótermünknek. Viszonteladók, telepítők és végfelhasználók érdeklődését egyaránt várjuk a sales@amikohome.com email címen keresztül. Az AMIKO HOME európai disztribútorhálózata tovább bővül. Legújabb IP kamera modelljeinkkel és a bővülő okos otthon kínálatunkkal legközelebb Berlinben, az IFA Global Markets kiállításon találkozhatnak, 2018. szeptember 2-5 között. Termékeinkről bővebben: www.amikohome.com
www.amikostb.com
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában