Új szériás PoE kamerarendszerek a Videosec kínálatában


Új szériás PoE kamerarendszerek a Videosec kínálatában
Bizonyára sokakban felvetődött már a gondolat, hogy érdemes lenne a saját ingatlanját, üzlethelyiségét néhány darab kamerával felvértezni. Az ilyen igényeknek, a legtöbb esetben az átláthatatlan és bonyolult telepítés, illetve nem utolsó sorban a magas ár képeznek akadályt. Persze rendelhetünk a "netről" különböző kamera-szetteket, amik aztán sok esetben a valóságban nem bizonyulnak megfelelőnek, minőségük és eredetük kétes, egy megbízott szakember nem is szívesen foglalkozik ezek szerelésével.

Ezekre a valós igényekre alapozva szeretnénk bemutatni az új belépő szintű, ámde professzionális Videosec márkájú PoE IP termékcsaládot, ami egyrészt tartalmazza a minőségi és elérhető árú 2 és 4 Megapixeles, kültérre is szerelhető kamerákat, valamint a 4 csatornás PoE NVR-kat. Mivel az összes eszköz PoE, beleértve a rögzítőt is, nincs szükség külön tápegységek felszerelésére, valamint maradéktalanul élvezhetjük az IP rendszerek összes előnyét úgy, hogy a hátrányai lényegében megszűnnek. Azáltal, hogy nem kell külön hálózatot kiépíteni a videó-rendszernek és azt külön paraméterezni, időt és pénzt spórolunk meg, mivel a kamerák közvetlenül a rögzítőegységbe csatlakoznak, egyetlen egy darab kábellel, ami biztosítja a tápellátást is. Nincs más dolgunk, mint összecsatlakoztatni az eszközöket, az NVR automatikusan felismeri a kamerákat és hozzáadva őket az eszközlistához az élőkép és a rögzített esemény pillanatok alatt elérhető lesz. További nagy újdonság, hogy a bemutatkozó PoE NVR egyáltalán nem tartalmaz beépített ventilátort, hűtési teljes mértékben passzív elemekből áll, így nem bocsájt ki semmilyen kellemetlen zajt, akár a hálószobánkban is elhelyezhetjük. Természetesen az új eszközök 100%-ban illeszkednek a jelenlegi SMART IP kínálatba azáltal, hogy azonos szoftverplatformot használnak, így a kompatibilitás maximális. Ez lehetővé teszi azt, hogy a rendszerünket tetszés szerint válogassuk össze a különböző tudású és árú eszközökből. Bővebb információkért, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek bármelyikén. Euro Tech Corp. Kft
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b Tel/Fax: (62) 458 585
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec projekt megoldások raktárkészletről
Olvasta már?
Videosec projekt megoldások raktárkészletről