AI és tökéletes „látás” - Hikvision Turbo HD 5.0


AI és tökéletes „látás” - Hikvision Turbo HD 5.0
A Hikvision bejelentette analóg-HD termékcsaládjának legújabb verzióját. A Turbo HD 5.0 olyan új termékeket és technológiákat hoz magával mint az AcuSense Turbo HD DVR-ek és a ColorVu Turbo HD kamerák.

Az AcuSense Turbo HD DVR család 11 különböző modellt foglal magába, melyekben a legújabb gépi mélytanulás támogatja még hatékonyabb objektumérzékelést. Ennek köszönhetően a személy- és járműérzékelés, valamint a téves riasztások (állatok, lombmozgás, stb.) kiszűrésének egy magasabb szintjét tapasztalhatja meg a felhasználó - a cég megállapítása szerint. A rögzített videotartalomban a Gyors Célkereső funkció – mely kiszűri az embereket és járműveket tartalmazó időszakokat - segíti felhasználók problémamentes eligazodását. A ColorVu Turbo HD kamerákat kifejezetten arra tervezték, hogy gyenge fényviszonyok mellett is éles, részletgazdag képanyagot állítsanak elő. Ezt támogatja a (-z iparági átlaghoz viszonyítottan) nagy írisz; az extra alacsony színszórású taggal rendelkező (ED) optika; a nagymérető pixeleket tartalmazó képalkotóegység; az integrált, melegfényű LED; és számos más innovatív videotechnológia.


Forrás: Hikvision
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Okos otthon, okos megoldások - ez a WiFi-s riasztó szett
Olvasta már?
Okos otthon, okos megoldások - ez a WiFi-s riasztó szett