Hikvision ColorVu Turbo HD 5.0 kamerák


Hikvision ColorVu Turbo HD 5.0 kamerák
Az új Turbo HD 5.0 technológia fejlesztéseinek köszönhetően felülmúlja az összes eddigi HD analóg rendszert. Az új eszközök a nap 24 órájában színes és kristálytiszta képet rögzítenek, amely egyedülálló a TVI rendszerek körében. Továbbá a Deep Learning technológia az iparági átlagot meghaladó, magas szintű védelmi képességgel vértezi fel az eszközöket.A ColorVu Turbo HD kamerák alacsony fényviszonyok között is képesek 0-24 órában színes képet adni. Egész napos színminőség-javító képességüket a nagy írisz és ED optikai üveg, tükröződésmentes diffúziós lencse, nagy érzékenységű pixelek, meleg színű kiegészítő fény és további videotechnológiai újítások biztosítják. A világosabb és jobb színminőségű videóképek segítenek megvédeni a Hikvision felhasználóit az illetéktelen behatolások ellen még akkor is, ha azok az éj leple alatt történnek.

Hikvision ColorVu Turbo HD kamerák hamarosan a RIEL kínálatában:

 • DS-2CE10DFT-F
 • DS-2CE12DFT-F
 • DS-2CE72DFT-F


 • RIEL Support:
  Amennyiben a bemutatott termékekkel kapcsolatban bármilyen műszaki kérdése merülne fel, keresse bizalommal a RIEL terméktámogató csapatát munkanapokon 8:00-18:00 óráig, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Safety Systems Designer – Bosch tűzjelző rendszerek tervezése egyszerűen
  Olvasta már?
  Safety Systems Designer – Bosch tűzjelző rendszerek tervezése egyszerűen