Megújult a Videosec weboldala


Megújult a Videosec weboldala
A Videosec márka folyamatosan bővülő és megújuló termékkínálata mellet a weboldala is teljes körű átalakításon esett át. Az új weboldal képes maximálisan kiszolgálni meglévő és jövőbeli ügyfelek igényeit, melyeket egy hazai, illetve regionális márka fejlesztése és menedzselése indokol.

Az új webfelületet úgy alakították ki, hogy azon minden termékhez elérhető legyen az összes dokumentáció, elsősorban magyar nyelven, ami rendszeresen bővítésre és frissítésre kerül.

A weboldal ugyanakkor egyfajta virtuális katalógus és bemutatóterem is egyben, hiszen a hagyományos papíralapú nyomtatványok szerepe egyre jobban csökken, a főszerep immáron a bármilyen internetes eléréssel ellátott (mobil, táblagép, PC) eszközökről való gyors és naprakész információ birtoklásáé.

A weboldal nem webshop és a jövőben sem kíván majd az lenni, a partnerek árképzését továbbra is bizalmasan, személyes kapcsolatfelvétel, illetve hiteles regisztráció útján kezeli az Euro Tech Corp. Kft.

A cég célja, hogy jó referenciaként szolgáljon a megújult webfelület, a jelenlegi és jövendőbeli ügyfeleik számára, a Videosec termékek hiteles képviseletéhez és hasznos segédeszközként szolgáljon az eredményes munkavégzéshez.

A megújult Videosec weboldal megtekintéséhez IDE kattintson.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
Olvasta már?
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző