Hikvision EasyIP 4.0 a láthatáron


Hikvision EasyIP 4.0 a láthatáron
A Hikvision – az idei IFSEC-re időzítve – bejelentette a kifejezetten kis- és közepes vállalkozások igényeihez fejlesztett EasyIP IP CCTV kamrea és NVR családjának 4.0-ás verzióját.

Az EasyIP 4.0 termékcsalád a Hikvision (sávszélesség és tárhelyigény csökkentő) H.265+ Smart Codec technológiáját veszi alapul, kiegészülve a cég AcuSense, DarkFighter, ColorVumegoldásaival. A Hikvision AcuSense alkalmazásval a téves riasztások száma csökkenthető erőteljesen – akár 90%-kal - a gyártó elmondása szerint. Az integrált stroboszkóp jellegű fényforrással és hangszóróval rendelkező AcuSense kamerák még a bűncselekmény elkövetése előtt elriaszthatják a rossz szándékkal érkező „vendégeket”. A DarkFighter technológia kiváló minőségű képalkotást tesz lehetővé, még rendkívül gyenge fényviszonyok mellett. Az EasyIP 4.0 NVR-ek – az AcuSense technológiának köszönhetően – rendkívül gyors, eseményalapú visszakeresésre képesek. Az EasyIP 4.0 ColorVu kamerák beépített, melegfényű LED-del rendelkeznek, így tökéletes színes képeket produkálnak, akár éjszaka is. A Hikvision EasyIP 4.0 termékcsalád 2018 3. negyedévében lesz elérhető a márka forgalmazóinál.

Forrás: Hikvision
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Magyarország kedvenc röntgene
Olvasta már?
Magyarország kedvenc röntgene