Uniview nagykereskedő lett a Young B.T.S. Kft.


Uniview nagykereskedő lett a Young B.T.S. Kft.
Az Uniview kamerák és kamerarendszerek a Young B.T.S. egyre bővülő választékának megbízható, professzionális megoldásokat biztosító termékei, melyeket a cég most kedvező bevezető konstrukciókban kínál partnereinek.

Az Uniview a kamerapiac egyik legjelentősebb szereplője, Kína 3. legnagyobb CCTV gyártója, 2005 óta a piac egyik legerősebben fejlődő gyártója, amely IP kamerák széles választékát, a hozzá tartozó rögzítők kínálatát, valamint a IP CCTV iparág egyéb kiegészítőit kínálja. A magas szintű minőségi gyártás egyik jellemző tulajdonsága, hogy termékeiket a gyárban tesztelik, mielőtt kiszállításra kerülnek. Külön értéknövelt szolgáltatást is kínálnak a projekt beszállítói igények kielégítéséhez. Az egy rendszerben alkalmazott eszközöket minden funkcióra kiterjedően tesztelik. Számos iparági szabadalom köthető az Uniview névhez, melyek mindegyike a minőségi megoldásokat és elvárásokat helyezi előtérbe. Az Uniview szoftveres és biztonsági megoldásait a TÜV Rheinland minősíti. A Young B.T.S. kínálatában a kínai gyártó teljes termékskálája elérhető, most ráadásul bevezető áron. További információkért látogasson el a www.young.hu honlapra és keresse Nagy Lajos termékmenedzsert a következő elérhetőségeken: Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@young.hu
(30) 8192 647
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
HikCentral Újdonságok
Olvasta már?
HikCentral Újdonságok