ProVision-ISR – Ossia OS


ProVision-ISR – Ossia OS
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr


Manapság egyre több háztartásban található videó megfigyelő rendszer, ennek következtében a PROVISION-ISR megalkotta az egyik leginnovatívabb operációs rendszert a felhasználók számára. Az új Ossia kezelőfelületnek köszönhetően mostantól mindenki egyszerűen, előzetes oktatás nélkül alkalmazhatja a saját rendszerét. Mostantól nincs szükség bonyolult munkafolyamatok elsajátítására, mert a felhasználók ösztönösen elvégezhetik a szükséges feladatokat.

Az első használat során a varázsló végig vezeti az összes alapbeállításon, ezáltal már néhány kattintás után azonnal igénybe is vehető a készülék. A további konfigurációkat vagy módosításokat az eszköz menüjéből végezhetjük el. A menürendszer úgy lett kialakítva, hogy a kezdő felhasználók is egy pillanat alatt megtalálják az általuk kívánt beállítási lehetőséget. A főmenü 5 menüpontra van bontva, amelyek a következőek:
Első a "Keresés és mentés", amely a biztonsági mentés elvégzésére szolgál. A menteni kívánt események gyors és egyszerű megtalálása érdekében választhatunk az időszelet, az idő és az esemény alapú keresések közül. A mentési folyamatok elvégzése mellett lehetőségünk nyílik címke (könyvjelző)- és képkezelésre is.

A második menüpont a "Lejátszás", ahonnan a rögzített felvételek nézhetőek vissza. Ennél a funkciónál a személyre szabottan méretezhető idősáv elősegíti a gyorsabb keresést és a megtekinteni kívánt esemény megtalálásában segítségünkre lehetnek az eszköztár műveleti gombjai. Amennyiben a lejátszott felvételekről biztonsági mentést szeretnénk készíteni, akkor azt ezen a felületen is elvégezhetjük.

A következő menüponttal a "Beállítások" felületét érjük el, ahonnan a "Kamera", "Rögzítés", "Riasztás", "Lemez", "Hálózat", "Fiók és hozzáférés" és "Rendszer" konfigurációját végezhetjük el. Minden konfigurációs ablak további al-menüket tartalmaz. Ha a beállítást végző személy nem is tudja pontosan, hogy hol találja a kívánt paraméter módosításának a helyét, akkor csak hallgasson a megérzéseire és könnyen megtalálja azt.

Az utolsó két menüpont a rögzítő adatainak biztonságát szolgálja. Lehetőség van kijelentkezni a felhasználói fiókból, leállítani és újraindítani a készüléket.

A felhasználók igényeit figyelembe véve a PROVISION-ISR csapata folyamatos fejlesztéseket és igényfelméréseket végez, hogy egy áttekinthető, kezelőbarát felülettel találkozzanak az ügyfelek. Nem csak a menürendszer felépítése segít az ösztönszerű alkalmazásban, hanem ez a tulajdonság megjelenik a 3D PTZ vezérlésben, az egy kattintással indítható funkcióknál (kézi rögzítés, riasztás kimenet kezelés) és az azonnali visszajátszásban. Az intelligens beállításoknak köszönhetően az Ossia rendszereknél már megtalálhatjuk a fejlett HDD kezelést (több HDD esetén), dinamikus hibrid funkciót (hibrid DVR-eknél), felhőalapú biztonsági mentést és beállítást, duál-stream rögzítési lehetőséget.

Az ügyféligényeknek eleget téve és ezzel a kényelmesebb használatot biztosítva, most már a felhő alapú csatlakoztatást követően, ProvisionCam2 mobiltelefonos alkalmazással is elvégezhetőek a főbb beállítások. A frissítések alkalmával megjelenő új funkciók alapján kijelenthetjük, hogy a POVISION-ISR fejlesztői nagy figyelmet fordítanak a vevők kívánalmaira és a fejlesztések során felhasználják azokat.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
DSC NEO és NEO Pro integráció Kantech EntraPass szoftverbe
Olvasta már?
DSC NEO és NEO Pro integráció Kantech EntraPass szoftverbe