Videosec IPW-2322S-28-Z

motorizált lencsés Super Starlight Smart IP kamerák

Videosec IPW-2322S-28-Z
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


 • Starlight fényérzékenység
 • Nappali/Éjjeli mód
 • Smart IR , maximum 50 m IR hatótáv
 • H.265, H.264, MJPEG tripla egyidejű adatfolyam + Smart      Encoding
 • Beépített intelligens VCA algoritmusok
 • ROI (Region of Interest), 9:16 folyosó-mód
 • ONVIF Szabvány-kompatibilitás
 • Magyar nyelvű kezelőfelület és kliens programok
 • PoE táplálás támogatása
 • Széles működési hőmérséklet: -40°C — 60°C, IP67


 • A Starlight technológiát már sokan megismerhették Magyarországon is, köszönhetően annak, hogy mind koax, mind pedig IP kamerák széles választéka áll rendelkezésre a vásárlók részére. A Super-Starlight eszközök még erre is rátesznek egy lapáttal, hiszen már szinte 0 lux megvilágítás mellet is képesek jól kivehető, minőségi színes képet biztosítani a nap bármely szakaszában.

  A tavalyi, 2017 októberében lezajlott SecuriForum kiállításon még csak egyetlen kivitelben volt elérhető Super-Starlight kamera a Videosec kínálatában, mostanra, a megnövekedett igényekre válaszolva már összesen 4 féle eszköz rendelkezik ezzel a technológiával. Ötvözve az IP technológia számos előnyét, úgy mint az Analitikai VCA funkciókat, az Analóg kamerákénál tisztább, zajmentes videojelet a páratlanul színes éjszakai képpel, egy olyan kamerát kapunk, ami rengeteg különböző célra használható.

  Ezúttal a legnagyobb újdonság a motorizált objektívvel ellátott IPW‐2322S‐28Z‐C típusú Super-Starlight kamera, ami immáron teljes megoldást nyújthat olyan telepítési környezetekre is, ahol szükség van a látószög utólagos, vagy akár többszöri, egyszerű hangolására. A meglévő kínálatba maximálisan beleillik mind küllemre, mind pedig a megújult szoftverplatformot illetően, tehát 100%-ban kompatibilis az összes kínálatban szereplő Videosec gyártmányú hálózati rögzítővel (NVR). Továbbá, "alapfelszereltségként" tartalmazza az összes, a SMART IP kameráinkban megszokott és megismert VCA videóanalitikai funkciót, úgy mint a vonalátlépés, területrebehatolás, arcérzékelés, emberszámlálás, hang-esemény érzékelés szoftveres, tehát magában a kamerában történő azonosítását. Képérzékelője a legújabb szériájú Sony Super-Starlight 1/2.8" CMOS IMX307 2 megapixel felbontással, 0.0005 Lux fényérzékenységgel, ez a komponens biztosítja azt, hogy minimális megvilágítás mellet is tiszta, tehát zajmentes, színes éjszakai képet kapjunk éjszakai körülmények között. A záridő széles tartományban, manuálisan is állítható, 1/6-1/100000s értékek között, illetve az eszköz valós, 120dB-es valós WDR-el is rendelkezik villódzó világítás okozta sávosodást kiküszöbölő funkcióval, hogy a nappali kép se legyen kifogásolható. Az optika motorizáltan vezérelhető, 2.7mm (121.36°) és 13.5mm (33.51°) értékek között, mindezt úgy, hogy az objektív fényáteresztő képessége (F-stop szám) F1.2, ami általában csak a fix optikákat jellemzi, így a látószög állíthatósága nem rontja az előbb taglalt értéket.

  Ami a kamera általános funkcióit illeti, itt is igyekeztünk a maximumot kihozni, a legnagyobb előnye az egyidejű, tripla adatfolyam kezelése, ami H.265 tömörítéssel dolgozik kiegészülve az úgynevezett "Smart Encoding" -al, ez a kombináció biztosítja, hogy a kamera sávszélesség-igénye minimális, 1.5Mb/s átlagértékű. A hálózati, Rj45-ös Ethernet csatlakozó mellet, megtalálhatóak még az Audió ki és bemenet, Riasztási ki és bemenet, illetve egy kompozit CVBS videójel-kimenet is, biztosítva ezzel a még szélesebb körú felhasználást.
  Tagek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Smiths Detection SDX 10060 XDi csomagröntgen – a csomagok atomokra szedve
  Olvasta már?
  Smiths Detection SDX 10060 XDi csomagröntgen – a csomagok atomokra szedve