Új Hikvision DeepinView kamera sorozat

Minden eddiginél tágabb határokkal

Új Hikvision DeepinView kamera sorozat
Forgalmazó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


Új DeepinView IP kamerasorozatot indított a Hikvision. A világ elsőszámú, piacvezető innovatív videómegfigyelő eszköz és megoldások gyártója az első „Deep Learining” kamerák tavalyi megjelenését követően a folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően máris elérhetővé váltak a továbbfejlesztett társaik. Az új sorozat nagyobb pontosságot, még élesebb, nagyobb felbontású videókat, „sor menedzsment” és számos újabb analitikai funkciót kínál a felhasználók számára, mint az arcfelismerés és rögzítés, folyamatelemzés és automatikus rendszám felismerés (ANPR).

Az arcfelismerő kamerák lehetőséget biztosítanak kameraképen feltűnő arcok felismerésére és rögzítésére, arckövetésre valamint a rögzített arcok osztályozására. Így értékelhetőbb arcképek kerülnek rögzítésére, ideálisabb látószögekből ezáltal jóval nagyobb találati arányt biztosítva egyezések keresésekor, ami kiemelkedő eredményeket szolgáltat kerítésvédelmi és városi térfigyelő rendszerekben.

Folyamatelemzés segítségével a kamerák képesek a képen áthaladó személyek követésére, amely sorok menedzselésekor válik igazán hasznossá. Figyelmeztetés adhatunk az felhasználók számára, ha egy sorban álló vásárlók száma a megadott érték fölé emelkedik, így például egy élelmiszerboltban időben nyithatnak újabb pénztárakat a megnövekedet vásárlószám hatékonyabb kiszolgálása érdekében. Ezek az adatok hasznos információkkal szolgálhatnak a vásárlók kedvelt helyeinek, útvonalainak felmérésében, ami hasznos támogatást nyújthat a belsőépítészeti kialakítások tervezéséhez.

A továbbfejlesztett ANPR kamerák képesek megkülönböztetni a járműveket az emberektől, bokroktól, vagy más egyéb objektumtól. A rendszámok keresése és azonosítása csak a gépjármű felismerését követően történhet meg. Ennek köszönhetően a rendszer nem veszteget felesleges erőforrásokat folyamatos rendszámkeresési algoritmusok futtatására, amíg nincs jármű a kamera látóterében. A kamera képes figyelni a járművek haladási irányát, riasztás ad hiányzó rendszámtábla esetén, illetve képes olvasni kisebb méretű rendszámokat. Az új ANPR kamera 2018 negyedik negyedévétől lesz elérhető.

Egyéb funkciók:
  • Nagyobb fókusztávolság nagyobb lefedettség érdekében
  • 140dB WDR a 2 MP modelleken
  • 30/50 IR bevilágítási távolság (DS-2CD7A26G0-IZ(H)S 32mm kameránál 100m)
  • DarkFighter technológia
  • IK10 kivitel


  • Peter Guan a Hikvision channel sales és marketing igazgatója szerint: „A videómegfigyelési ágazat mesterséges intelligenciák fejlődésével egyre érdekesebb lesz. A Hikvision R&D részlege osztálya vezető szerepet tölt be ezekben a fejlesztésekben és büszkék vagyunk rá, hogy már most is egy következő, magasabb szintű mesterséges intelligenciára alapuló DeepinView termékeinket kínáljuk partnereink széleskörű alkalmazásaihoz.”


    A Hikvisionről
    A Hikvision vezető szerepet tölt be a világ kiemelkedő, innovatív videótechnikai eszköz és megoldás-szállítói közt. Élen járó fejlesztője a videójel feldolgozó és kódoló, adattároló megoldásoknak, valamint az olyan jövőbe tekintő alkalmazásoknak, mint a különböző cloud szolgáltatások, big data, és deep learning megoldások. Az utóbbi néhány év során a Hikvision elmélyítette tudását és tapasztalatait az egyedi felhasználói igények kiszolgálása terén számos különböző vertikumban, mint például az állami szektorban, közlekedési, oktatási és pénzügyi területeken, egészségügyben és energia szektorban, valamint az intelligens épületek terén, kiskereskedelmi láncokban, gépjármű iparban és a sportban.
    További információért látogasson el a www.hikvision.com weboldalra.
    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Látni és hallani
    Olvasta már?
    Látni és hallani