Arcfelismerő erőgép a Dahua-tól


Arcfelismerő erőgép a Dahua-tól
A Dahua piacra dobta a GPU P4 modul erejére és a Dahua deep learning (gépi mélytanulás - AI/ MI) algoritmusára támaszkodó, 300 000 arcminta tárolására képes arcfelismerő szerverét.

A nagytömegű adatok feldolgozására és tárolására kifejlesztett DHI-IVS-F7500-P strukturális adatként képes elemezni és megosztott adatbázisban tárolni a beérkező videofolyamot. Magától értetődően, a fejlesztők magas hatásfokú (mesterséges intelligenciát „igénybe vevő”) keresőmotort integráltak a Dahua új megoldásába mely akár az ún. fuzzy search („hibatűrő” keresés) technológiát is támogatja, másodperceken belül, 90%-os hatékonysággal szolgáltatva a kívánt eredményt. A rendszer képes elemezni az adott arc (személy) számos jellemzőjét, ideértve a kort, nemet, arckifejezést, stb. A DHI-IVS-F7500-P dinamikus módon 100 beérkező videocsatorna képanyagát (kb. 8.5M kép) 300 000 mintával képes összevetni valósidejűen. Statikus módon az összevetési sebessége 30M kép/s.

Forrás: Dahua
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Tűzbiztonsági támogatás és intelligens területvédelem a Techson PT3 E105 és PT3 C005 hőkameráival
Olvasta már?
Tűzbiztonsági támogatás és intelligens területvédelem a Techson PT3 E105 és PT3 C005 hőkameráival