„Surrounding” és „Virtual Reality” kamerák hamarosan a GeoVision kínálatában


„Surrounding” és „Virtual Reality” kamerák hamarosan a GeoVision kínálatában
Idén 20 éves a GeoVision márka, mely úttörő szerepet játszott a PC alapú capture kártyák piacán, illetve korai fejlesztéseivel az IP kamerák és hibrid rendszerek elterjedésében is vezető szerepet vállalt. A 2018-as évre két olyan újszerű kamera is megjelenik a GeoVision kínálatában, mely a közterületi térfigyelésben, illetve a nagy területek egyetlen pontból történő megfigyelésében hoznak majd áttörést.

A „Surrounding” kamerák egy dóm házba 5 db kameramodult integrálva tudnak egy megfigyelési pontból 50Mpixel felbontást elérni. Ezt úgy képesek, hogy a dóm kameraház felső keretében négy irányban 4 db 12,0Mpixeles 90 fokos fix kamera kémleli a környezetét, míg lentebb egy 2,0Mpixeles speed dome kameramodult vezérelhetünk. Így ezeket összeadva 50Mpixel áll rendelkezésünkre, hogy például egy kiemelt kereszteződést mindössze egy pontból tarthassunk szemmel.
A másik kameraújdonság a VR360 „Virtual Reality” kamera. Ez egy legkevésbé sem kamerának kinéző házban két egymásnak háttal fordított 4,0Mpixel FishEye kamerát jelent. A cső alján beépített IR Led megvilágítást találunk, így képes például egy közepes méretű raktárépület megfigyelését önmaga ellátni. Az egyedi képfeldolgozás segítségével úgy tudunk körbenézni a teljes területen, hogy a kamerában egyetlen egy mozgó alkatrészt sem található. Mintha csak a virtuális valóságban épp ott lennénk a kamerapontban mi magunk is. Beépített mikrofonjának és kültéri, vandálbiztos (IP67 & IK10) kivitelének köszönhetően a jövő városainak újszerű megfigyelési pontja lehet.

A fent említett eszközökről további információt az info@gvhungaria.hu email címen vagy a +36 1 205 3527 telefonszámon tudhatnak meg.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Magyar fejlesztés az OSPA döntőben
Olvasta már?
Magyar fejlesztés az OSPA döntőben