iQAlarm árcsökkenés

PR hír

iQAlarm árcsökkenés
Az Euro árfolyamának emelkedése miatti árváltoztatások hulláma elérte az iQALARM termékcsaládot is.

Amikor egy értékesítő az árak korrekciójáról kezd beszélni, a hallgatóság minden alkalommal azonnal az árak emelkedésére gondol. A szokásos szemlesütés és burkolt bocsánatkérés helyett azonban azzal a meglepő állítással szeretnénk meglepni Önöket, hogy mindent összevetve az új árlista kiadása inkább segíti Önöket az iQALARM termékek értékesítésében, mint ahogy tette ezt idáig.

Az LDSZ Kft. megalakulása óta az „Élni és élni hagyni” hozzáállás jegyében végzi munkáját, és ezt figyelembe véve már sokkal kevésbé meglepő, hogy a „korrekció” nálunk a várakozásokkal ellentétben egy átlagosan 4%-os árcsökkenésben realizálódik.
Röviden szólva, az iQALARM termékcsalád árlistájában található 27 termékből 8-nak lefelé mozdult az ára és csak 6-nak mozdult felfelé, míg a többség változatlan maradt.

Úgy gondoljuk, hogy ezzel a bejelentéssel ismét kinyilvánítjuk elkötelezettségünket a megfizethető árú, de megbízható és versenyképes eszközök forgalmazása iránt. Ha ehhez még hozzá vesszük azt a magas színvonalú vásárlás előtti és utáni terméktámogatási munkát, mely ma már egyet jelent az LDSZ és az iQALARM nevével, bátran mondhatjuk, hogy ez a hír minden szövegkörnyezetben jó hír Önöknek és értékesítési erőfeszítéseiknek.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
AVS JET DT AM kombinált mozgásérzékelő
Olvasta már?
AVS JET DT AM kombinált mozgásérzékelő