A Hikvision forgalomba hozza új Turbo HD 5.0 termékcsaládját


A Hikvision forgalomba hozza új Turbo HD 5.0 termékcsaládját
Az új Turbo HD 5.0 technológia fejlesztéseinek köszönhetően felülmúlja az összes eddigi HD analóg rendszert. Az új eszközök a nap 24 órájában színes és kristálytiszta képet rögzítenek, amely egyedülálló a TVI rendszerek körében. A korszerű Deep Learning technológia pedig az iparági átlagot meghaladó, magas szintű védelmi képességgel vértezi fel az eszközöket.

A legújabb fejlesztések közé tartozik az automatikus fenyegetésérzékelő Deep Learning technológia és az éjszaka is kristálytiszta képet adó színes videó.

A Turbo HD termékek újabb generációit számos újítást beépítve fejlesztették ki: mint például az ultra alacsony fényigényű videórögzítés, a kiemelkedően hatékony sávszélesség- és tárhelykihasználás. Ezek segítik a Hikvision felhasználóit abban, hogy növeljék biztonságukat és kültéri védelmük hatékonyságát.

Ezekre a forradalmi innovációkra építve a Hikvision bejelentette a Turbo HD 5.0 felügyeleti termékcsaládot, ami tartalmazza az AcuSense Turbo HD DVR-eket és a ColorVu Turbo HD kamerákat.

Ezek a technológiák még jobban megkönnyítik a szervezetek és magánszemélyek számára, hogy beazonosítsák a biztonsági incidenseket és megfelelően reagáljanak rá, amely így minimálisra csökkenti az emberi beavatkozás igényét, és ezzel együtt a megfelelő biztonsághoz szükséges költségeket.







AcuSense Turbo HD DVR – legfőbb előnyök

Az AcuSense termékcsalád 11 különböző DVR modellt tartalmaz, melyek a legújabb Deep Learning technológiát alkalmazva javítják a környezet érzékelését.

Az AcuSense Turbo HD DVR detektálja a járműveket és az embereket, kiszűri az állatok, falevelek vagy más tárgyak által okozott téves riasztásokat, és minimálisra csökkenti a költséges és időigényes ellenőrzéseket. További előnye, hogy az AcuSense Quick Target Search támogatásával automatikusan beazonosítja és kiemeli az embereket, a járműveket ábrázoló felvételeket, így a rendszer kezelőjének nem kell manuálisan kikeresnie azokat.







ColorVu Turbo HD kamera – kiemelkedő tulajdonságok
A ColorVu Turbo HD kamerák alacsony fényviszonyok között is képesek 0-24 órában színes képet adni. Egész napos színminőség-javító képességüket a nagy írisz és ED optikai üveg, a tükröződésmentes diffúziós lencse, a nagy érzékenységű pixelek, a meleg színű kiegészítő fény és további videotechnológiai újítások biztosítják. A világosabb és jobb színminőségű videóképek segítenek megvédeni a Hikvision felhasználóit az illetéktelen behatolások ellen még akkor is, ha azok az éj leple alatt történnek.

Turbo HD 5.0 – magasabb biztonság, alacsonyabb költség
A Hikvision legújabb Turbo HD 5.0 termékcsaládja továbbfejleszti a hagyományos analóg és CCTV rendszereket, és segíti a szervezeteket, hogy maximális biztonságot érjenek el minimális költségek mellett.

RIEL Support
A fent bemutatott termékcsaláddal kapcsolatban bármilyen műszaki kérdésed merülne fel, keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale
Olvasta már?
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale