Kulcsrakész, szünetmentes tápellátás és videomegfigyelő-rendszer, a Modern Alarm Kft-től


Kulcsrakész, szünetmentes tápellátás és videomegfigyelő-rendszer, a Modern Alarm Kft-től
Igényes összetevőkből, körültekintően kiválasztott és megtervezett, komplett kamerarendszerek érkeztek!
A Modern Alarm Kft. kínálatában, a Pulsar cég fejlesztésében jelent meg a kifejezetten IP és analóg HD+ (AHD) kamerák szünetmentes tápellátására tervezett, többféle tápegység.


A 4–8 IP, vagy analóg HD+ (AHD) kamera szünetmentes tápellátását biztosító egységek méretes fémházban kaptak helyet, a kiegészítő eszközökkel együtt. A lezárható, és fedélkapcsolóval védett dobozokba hevederekkel, megfelelően beépíthetőek a 4/8 csatornás képrögzítők is, melyekhez az 1 TB-os HDD is alapból jár.

Hosszú távú szünetmentes üzem, kész csomagban
IP kamerákkal 3,5 óra, míg HD+ analóg kamerákkal 1,5 óra a szünetmentes működés maximális ideje. A Modern Alarm Kft. által összeállított csomagokban minden megtalálható, ami egy teljes, üzemelő rendszerhez szükséges. Nem kell bajlódni a tápegység, az akkumulátor kiválasztásával, méretezésével sem! IP-s változathoz megkapjuk a beépített PoE routert, míg a HD+ kamerákat kiszolgáló egységhez a beépített, csavartérpáras vevőket és persze az adó oldaliakat is. Akár önmagukban is kérhetőek a szünetmentes tápegységcsomagok, de ha valóban komplett kialakítást kívánunk megvalósítani, akkor 4–8 darab, Hanwha Techwin Wisenet gyártmányú dóm-, vagy csőkamera választható, IP, vagy HD+ rendszerű. Ezek a komplett szettek szintén előre összeállítottak és leteszteltek, így nem futunk ki a meghatározott maximális szünetmentesített időből.

Szolgáltatások, extrák
Minden csomaghoz jár a FIAMM gyártmányú, 12 V / 18 Ah kapacitású akkumulátor, az IP rendszerekhez kettő darab is. Az IP változat 185 W, míg az analóg HD+ 150 W összteljesítményű. Az IP verzióban 24 V névleges feszültségű kapcsolóüzemű tápegység és DC-DC átalakítók biztosítják a stabil, szűrt tápfeszültségeket. Az analóg változatnál, 12 V névleges feszültségű, kapcsolóüzemű tápegység kapott helyet.
Mindkét kialakításnál kompletten ellenőrzött a tápellátás, túlfeszültség, túláram, akkumulátor túltöltés, mélykisülés, fordított polaritás, valamint rövidzárlat elleni védelemmel együtt. Mindkét tápegységfajta kiegészíthető háromrelés kimeneti modullal is, melyen keresztül különböző hibajelzéseket képes átadni más rendszerek számára.

Videomegfigyelő összetevők
A szettekhez a Hanwha Techwin Wisenet kamerái közül választhatunk, dóm- és csőkamera típusokat, 4 mm-es optikával, IP-nél 2 Mpx-es, analóg HD+ esetén, 4 Mpx-es felbontással.
Képrögzítőből 4, vagy 8 csatornás DVR, vagy NVR kapott helyet a csomagokban. A rendszer teljes, műszaki ismertetése terjedelmi okok miatt itt nem lehetséges, azonban a részletes adatlapok IDE kattintva letölthetőek, egyetlen pdf fájlban.

Típusok
(kattintson a típusra a részletek megtekintéséhez!)
8 IP kamerás szünetmentes tápegység (SF108-CRB)
4 IP kamerás szünetmentes tápegység (S64-CRB)
4/8 analóg kamerás szünetmentes HD+ tápegység (PSUPS10A12CRT)

LND-6020R IP dómkamera, 4 mm
LNO-6020R IP csőkamera, 4 mm
HCD-7020R analóg HD+ dómkamera, 4 mm
HCO-7020R analóg HD+ csőkamera, 4 mm

QRN-410 IP képrögzítő (4 kamerához)
QRN-810 IP képrögzítő (8 kamerához)
HRD-442 1 TB DVR (4 kamerához)
HRD-840 DVR (8 kamerához)

MPSB12 3-relés hibajelző modul

További részletekért kérjük, keresse kollégánkat: Balczó Rudolf Műszaki tanácsadó, a Modern Alarm Kft. Samsung Wisenet Hanwha Techwin Szakreferense
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák