Vannak kifutók és vannak kiváltók - Megújul a GeoVision paletta


Vannak kifutók és vannak kiváltók - Megújul a GeoVision paletta
Az egyre újabb technológiáknak és vásárlói igényeknek megfelelően a 20 éves jubileummal fontos átalakuláson megy át a GeoVision termékpalettája. Az új képtömörítési eljárásoknak köszönhetően kikopnak a régi H.264-s kamerák. Mostantól egy kevésbé széles, ám jobban célzott és tagolt kamerapaletta lesz kapható.

Valamennyi IP kamera már H.265 kódolással és min. 2,0Mpixel felbontással lesz elérhető. A korábbi 50-60 féle kivitelből a legkelendőbb 20-30 típus marad csak a palettán, ezek azonban felbontásban, tudásban és szolgáltatásokban ismét az élvonalhoz tartoznak majd.







„Target” helyett, mond „A sorozat”

A korábbi induló – Target névre keresztelt – kameracsalád neve mostantól A series (A sorozat) lesz, amiben 2,0 és 4,0Mpixeles típusok közül lehet választani. Itt cső és dóm kivitelek hatféle típussal fedik le a palettát. A legtöbb szakmai és telepítési igény kielégíthető lesz velük, egyedül az analitikák terén lesz csak korlátozás a működésükben. A projekt kamerák pedig innen, azaz 4,0, 8,0 és 12,0Mpixel felbontással, valamint kamera oldali – esetenként öntanuló – analitikákkal lesznek elérhetőek.

A termékekkel kapcsolatban bővebb információ az info@gvhungaria.hu címen és az (1)205 3527 telefonszámon.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál