Új terméksorozatok az UNV-től – Easy széria


Új terméksorozatok az UNV-től – Easy széria
Pro, Prime és Easy néven új terméksorozatokat dobott piacra meglévő termékskálája alapján az UNV. Az Easy sorozat termékei a belépő szintű igényekhez alkalmazhatók, a Prime sorozat fejlettebb funkciókkal rendelkezik a kiváló teljesítmény érdekében, a Pro pedig az ultra-intelligens technológián alapuló csúcstermékek sorozata, melyek minden igényt kielégítő felhasználói élményt nyújtanak. Cikksorozatunk első részében az Easy szériát mutatjuk be.

Easy sorozat
Ebben a szériában L sorozatú IP kamerák, B sorozatú NVR-k, Ultra 265 PoE kit-ek és Navigator PTZ dómkamerák szerepelnek. Mindegyikük Ultra 265 tömörítési technológiával rendelkezik, amelyet kizárólag a UNV jegyez. Ezenkívül kiváló teljesítményt és megfizethető árat biztosítanak. Az Easy sorozat egyszerűen telepíthető és karbantartható, így bárhol használható otthonok és kisvállalkozások számára.

Ultra 265
Az Easy sorozatban használt Ultra 265 technológiának köszönhetően akár 75% tárhelyet és sávszélességet is megspórolhatunk, mely így nagymértékben hozzájárul a költségek csökkenéséhez! Szabványos H.265 tömörítési és U-code technológiát tartalmaz, amelyet az UNV fejlesztett ki, hogy kiváló bitráta-szabályozással és sávszélesség-csökkentéssel rendelkezzen, miközben tökéletes képminőséget biztosít. Ez nem csupán egy tömörítési technológia, hanem csúcstechnológiás megoldás.
Kiváló képminőség
Az intelligens IR a 2D/3D digitális zajcsökkentéssel kombinálva kiváló képminőséget szolgáltat. A két nagyteljesítményű LED a Smart IR technológiával együttműködve hatékonyan növeli az IR kompenzációt éjszakai körülmények esetén is. Eközben a DNR technológia széles körben alkalmazható statikus és mozgásos jelenetekben is a képek zajcsökkentéséhez és tiszta képek mutatásához alacsony fényviszonyoknál.
Magas megbízhatóság
Az Easy sorozatú kamerák kiváló és megbízható képminőséget nyújtanak. A Smart IR technológiának köszönhetően elkerülhetőek az éjszakai körülmények között gyakran tapasztalt „beégések” az arc körül és a világosabb területek esetén. A UNV saját fejlesztésének köszönhetően a Smart IR technológia szabályozza a az IR ledek kimenő teljesítményét, melyek így alkalmazkodva az egyedi körülményekhez valóban értékelhető és homogén képet tudnak biztosítani.

Navigator PTZ Dome kamerák
A nagy pontosságú léptetőmotorok és a gyors pásztázósebesség miatt a Navigator PTZ dómkamerák stabilan és simán mozgathatók, így megbízható felvételeket lehet velük készíteni. 1024 előre beállított pozíciót tudnak elraktározni, melyek könnyen konfigurálhatók a telephely ellenőrzéséhez. A beépített fűtés a kamera ablakán keresztül automatikusan eltávolítja a havat és a párát a lencséről. Ezek a figyelemre méltó funkciók csökkentik a felesleges műveleteket és jobb felhasználói élményt nyújtanak.
Plug & Play
Az Easy család kamerái és NVR-ik támogatják a Plug & Play funkciókat, amelyek szinte „nulla konfigurációval”, egyszerűen telepíthetők.

Könnyen kezelhető
Ebben a szériában mind a kamerák mind az NVR-ek teljes mértékben megfelelnek az ONVIF szabványnak. Ezért szinte minden típusú kamerát könnyedén csatlakoztatni lehet az eszközhöz. Emellett bizonyos kamerák esetében megtalálható az SD kártya és az ANR funkció. Minden UNV eszköz esetén elérhető a felhőalapú frissítés, így a felhasználók kényelmesen és intuitív módon kezelhetik ezeket az eszközöket.

Az Easy széria termékei megvásárolhatók a Young B.T.S.-nél.
Részletekért keressék termékmenedzserünket:

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@young.hu
(30) 8192 647

Forrás: UNV
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
HikCentral Újdonságok
Olvasta már?
HikCentral Újdonságok