A Dahua innovatív HDCVI-PoC technológiát indított


A Dahua innovatív HDCVI-PoC technológiát indított
Innováció a felhasználók jobb kiszolgálás érdekében. A Dahua Technology Ltd, a globális video megfigyelő ipar vezető megoldás-szolgáltatója egyszerűsítette a HDCVI felügyeleti rendszer telepítését Power over Coax (PoC) technológiájával, amely mind a video, a hang, a vezérlőjel és a megfelelő tápfeszültség továbbítását oldja meg egyetlen koaxiális kábellel, így nincs szükség külön kamera tápegységekre, így minimalizálva a működési költségeket.Az innováció lényege, a külső kamera tápegységeinek és annak kiépítésére vonatkozó idő és pénz megtakarítás. A PoC technológiát kezelő Dahua XVR rögzítők (pl. XVR5108H-4KL-8P és XVR5216AN-4KL-16P) nemcsak a szériájuknak megfelelő fejlesztéseket tartalmazzák, hanem képesek a koax kábelre ráilleszteni - a DC48V tápfeladás segítségével - a Dahua PoC kameráknak (pl. HAC-HDW1200EM-POC és HAC-HFW1200S-POC) szükséges DC12V tápfeszültséget, melyet a kamera választ le önmagának a végpontokon.
A gyakorlatban ugyanazt a sémát kell elképzelni, mint az IP rendszerek esetében a PoE megoldásoknál (PoE NVR + PoE IP kamera).

A Dahua POC innováció előnyei közé tartozik a rögzítő és kamera közötti távolság növelése is. Amíg más gyártók hasonló technológiával maximum 200 méteres távolságot tesznek elérhetővé a piacon, addig a Dahua változtatásainak köszönhetően elérhetik az akár 400 méteres kamerák közötti kommunikációs távolságot is.
Ez köszönhető a DC48V tápfeszültség feladásnak is.


Ekkora távolságok esetében sem kell képminőség veszteséggel számolnunk - ezt már a Dahua HDCVI rendszerek esetében is megszokhattuk. A kamera végponti megfelelő feszültsége miatt a megszokott képminőséget kapjuk mind nappali kontrasztokban, mind éjszakai képalkotásában, alacsony fényviszonyok mellett is.
A POC technológia garantálja a megfelelő képminőséget és minimalizálja a jel/zaj interferenciát.

FONTOS figyelembe venni, azt, hogy a HDCVI rendszer, a nagy adat mennyiség továbbítás miatt koax kábeles rendszerekre lett tervezve, a fent látható távolságok is a megfelelő koax kábelek telepítése esetén érvényesek.
A POC fejlesztés video balun átalakítókkal és UTP kábelen való kivitelezése nem megengedett. De ennek fejlesztése már megkezdődött.Javasolt termékeink:
Dahua-HAC-HFW1200S-POC
2MP HDCVI PoC IR kültéri kamera

 • 25fps@1080P
 • HDCVI és CVBS kapcsolható videó kimenet
 • 3.6mm fix lencse
 • IR távolság: 30 m
 • IP67; PoC/DC12V

 • Dahua-XVR5216AN-4KL-16P
  16 csatronás Penta-brid PoC XVR rögzítő

 • 25fps/1080P (4MP/15pfs; 4K/6fps)
 • HDCVI /AHD/TVI/CVBS/IP videó jelkezelés
 • 96W kimenő teljesítmény (6W/BNC)
 • 4K felbontású HDMI monitor kimenet
 • Smartfan (intelligens processzor hűtés)
 • Javasolt kiegészítő:
  PFM811-C/PFM811-4CH
  PoC transzmittekerek


  A Dahua HDCVI POC termékei is a videó technikai rendszerek kivitelezéseinek gyorsítását és könnyítését szolgálják.

  A Dahua POC termékeket keresse üzleteinkben, a felmerülő kérdések esetén áll rendelkezésére a Novosec Security Kft csapata.

  Páger Janó
  Dahua termékmenedzser
  Dahua product manager

  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  ColorVU technológia a költséghatékony IP kamerákban
  Olvasta már?
  ColorVU technológia a költséghatékony IP kamerákban