Aranyérmes a CathexisVision

Benchmark Innovation Awards 2018

Aranyérmes a CathexisVision
Idén is kiosztották a Benchmark Magazin innovációs díjait CCTV Hardver és Szoftver, Beléptetés Hardver és Szoftver, Területvédelem Hardver és Szoftver, Intelligens Rendszerek, Üzleti Információ Rendszerek, Infrastruktúra és Kiberbiztonság kategóriákban. A VMS (Video Menedzsment Szoftver) kategóriában a CathexisVision 2018-as verzióját nevezte meg győztesként a Benchmark bíráló bizottsága.

A Benchmark Magazin világszerte elismert, szakértői színvonalú műszaki kiadvány, melynek fókuszában a technológiai innovációk, design és korunk trendjét megtestesítő ún. „okos-megoldások” alkalmazhatóságának elemzése áll. Az egyes kategóriák versenyzőinek kiválasztása is rendkívül szigorú feltételrendszernek való megfelelést feltételez. Ezután következik az ennél is szigorúbb elbírálási folyamat, melynek eredményéért szakmai felelősséget vállal a Magazin, valamint azért is, hogy az adott termék/megoldás valóban képes arra, amit a gyártó állít róla promócióiban. A világpiacon már több, mint 20 éve aktívan fejlődő Cathexis megoldásai mára több, mint 1 000 000 videocsatornát kezelnek. A cég elsődleges termékfejlesztési irányelve az együttműködés a telepítőkkel/végfelhasználókkal, így CathexisVision, mint az egyik legkönnyebben telepíthető és alkalmazható VMS szoftver vált ismertté a piacon – melyet a Benchmark külön is kiemelt elemzésében. A versenyen győzelmet aratott CathexisVision 2018 olyan új funkciókat is tartalmazott, mint a SNAP és MOTION SEARCH és az Activity Trails (aktivitás/mozgás nyomvonal grafikus megjelenítése). A SNAP SEARCH a megfigyelt képterület kijelölt szegmensének változásairól készít pillanatképsorozatot, melyekre kattintva azonnal a minket érdeklő tartalomhoz ugorhatunk, a pillanatképek összefűzésével célirányos, akár több idősávot felölelő „klippeket” készíthetünk. A MOTION SEARCH a felhasználó által (utólag) meghatározott képterületen érzékelt mozgásokat listázza ki villámgyorsan. A siker további eleme volt az Adjacent Camera Mapping (Szomszédos Kamera Feltérképezés), melynek segítségével egy adott személy/objektum mozgása egyszerűen és intuitív módon követhető több („szomszédos”) kamera képanyagán keresztül. Nem mellékes tény, hogy a cég szoftvere az egyik legstabilabb és leginkább hardver-erőforrást kímélő megoldás a piacon. A CathexisVision olyan neves és méltán elismert gyártók termékeit előzte meg 2018-ban, mint a Pelco, Genetec, Milestone, Avigilon. - "Rendkívül büszkék vagyunk az elért eredményre, mellyel a Magazin és a piac elismerte termékfejlesztési erőfeszítéseinket" – nyilatkozta Mark Ross, a Cathexis EU ügyvezető igazgatója. - "Mi is örülünk a CathexisVision kiemelkedő sikerének - tette hozzá Szabó László, az LDSZ Kft. (a Cathexis magyarországi képviselője) kereskedelmi igazgatója, – bár mi már hosszú ideje tisztában vagyunk a CathexisVision kiemelkedő képességeivel, hiszen pontosan a most elismert képességeiért emeltük be kínálatunkba több mint 2 éve. Mára számos kiemelt projektben bizonyított sikeresen."

Ollári Viktor
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
Olvasta már?
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző