Készen állunk az ujjlenyomat-forradalomra!


Készen állunk az ujjlenyomat-forradalomra!
A magyarok az ujjlenyomat hívei – már ami a mobilos képernyőfeloldást illeti. Az okosmobilok diktálta trendekre tekintve biztosak lehetünk benne, hogyha ilyen közkedvelt egy mobilos biztonsági funkció, akkor nemsoká az élet más területein is elvárás lesz. A Young B.T.S számba vette, milyen ujjlenyomat-leolvasós technológiákat kínálnak a várható „ujjlenyomat forradalomra”.

A Huawei Technologies Hungary a napokban adta közre a magyar okostelefon-tulajdonosok körében végzett, több mint 7000 fős online felmérésének eredményét, amely a képernyőfeloldási-módok használatáról és a felhasználói szokásokról szól. Az eredmény részint meglepő, részint borítékolható volt: az ujjlenyomat ma már mindent visz.
Nem kellett sokat várni tehát arra, hogy a nem is olyan rég még sci-fi eszközként aposztrofált, és sok gyermekbetegségtől szenvedő ujjlenyomat-azonosítás mára a hétköznapjaink biztonságának szerves része legyen. Az emberek produktív lustasága („productive laziness”) határtalan, így aztán nem jegyeznek meg feleslegesen jelkódokat és jelszavakat, ha nem muszáj. Az ujj pedig tényleg mindig kéznél van. A kiforratlan technológia pár év alatt kinőtte magát, és az új okostelefon modellekben már szériafelszerelés és felhasználói alapelvárás az ujjlenyomatos képernyőfeloldás.
Mivel egyes okostelefonokban használt technológiákba nagyon könnyen beleszeretnek a kényelmes felhasználók, így aztán vélhetően az ujjlenyomatos biztonsági technológiák az eddigieknél is népszerűbbek és igényeltebbek lesznek az élet sok más területen, így az általunk forgalmazott márkák termékeiben is.

A Young B.T.S. kft kínálatában nem olyan rég jelentek meg az ujjlenyomat-leolvasós berendezések, és valamennyi a beléptetőtechnológiákkal kapcsolatos csúcskészülék. Nézzük sorban, mit kínálunk az ujjlenyomat-leolvasás szerelmeseinek és mindazoknak az okostelefon használókhoz hasonlóan egy sokkal biztonságosabb és kényelmesebb azonosításra vágynak.

2N IP VERSO - 9155045 ÉS 2N ACCESS UNIT 916019 - UJJLENYOMAT-OLVASÓ MODULOK BELÉPTETÉSHEZ


A 2N ujjlenyomatleolvasója IP Access Unit modulként és az IP Verso intercom moduljaként is kapható. Optikai érzékelőjének köszönhetően maximális biztonságot, nagy megbízhatóságot és gyors ujjlenyomat-olvasási választ garantál. Beltéri és kültéri létesítményekben bármilyen időjárási körülmények között működik.

TOVÁBBI JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK

Megbízható optikai technológia
Az ujjlenyomat-leolvasó optikai ujjlenyomat-technológiát használ a leolvasásához, biztosítva a felhasználó megbízható azonosítását az első ujjlenyomat leolvasástól kezdve.

Innovatív és funkcionális tervezés
A beléptető egység az érzékelőre helyezett ujjal működtethető anélkül, hogy az ujjat – természetellenes módon - rá kellene nyomni az érzékelőre.

Hamis ujjlenyomat-felderítés
Az ujjlenyomat olyan egyedi azonosító, amelyet ellopni ugyan nem lehet, de másolat készíthető róla. A beléptető egység képes felismerni az ilyen hamis ujjlenyomatokat.

Távoli konfiguráció
Az összes eszköz távolról elérhető biztonságos felhő kapcsolat révén, így idő és pénz takarítható meg.

Új ujjlenyomat készítése
Az új ujjlenyomat beolvasása során döntő fontosságú a helyes lenyomat feldolgozás. Emiatt a felhasználónak háromszor egymás után kell beolvasnia az ujjlenyomatát, hogy biztosítsa az optimális lenyomat egyezést.

Webes interfész adminisztráció
Csak csatlakoztatni kell a hozzáférési vezérlőegységet a LAN-hoz, és az intuitív webes felületen keresztül minden könnyen beállítható.

Rongálás védelem
Az ujjlenyomat-olvasó mechanikus védőkapcsolóval van ellátva. Ha bárki megpróbálja mechanikus módon megrongálni a készüléket, a kapcsoló aktiválódik, és riasztást indít.

Multi-faktoros hitelesítés
Más bővítő modulok (RFID olvasó, billentyűzet vagy Bluetooth) is csatlakoztathatók az ujjlenyomat-olvasóhoz, amely így biztosítja a felhasználók kettős azonosítását a magas szintű biztonsággal rendelkező területeken.

A külső hatásoknak ellenálló érzékelő
Mechanikai tulajdonságainak, robosztus felépítésének köszönhetően az ujjlenyomat-olvasó beltéri és kültéri telepítésre is alkalmas.

Hang- és vizuális jelzés
Az érzékelőn közvetlenül elhelyezkedő hangjelző és vizuális LED mutatja az ujjlenyomat-olvasó állapotát.

A termékek megvásárolhatók honlapunkon:

 • 2N IP Verso - 9155045 - ujjlenyomat olvasó modul
 • 2N Access Unit 916019 - ujjlenyomat-olvasó modul
  További információkért keressék 2N termékmenedzserünket:

  Nagy Lajos
  nagy.lajos@young.hu
  06 (30) 8192 647

  EXCEL - ENVIRON BIOMETRIC INTELLIGENT LOCKING SYSTEM ÉS CANOVATE - CAN-NBL-CHD2100-J3Z - RACK SZERKÉNY ZÁRAK UJJLENYOMATOS TECHNOLÓGIÁVAL

  Az Excel és a Canovate is nemrég dobta piacra ujjlenyomat-leolvasós rack szekrény zárjait amelyekkel magasabb szintre lép a rack szekrény biztonság. Véget vetnek a követhetetlen, adminisztrálhatatlan hozzáféréseknek, elkallódott kulcsoknak, és emiatt inkább eleve nyitva hagyott rack szekrények korszakának. Minden ajtónyitás tökéletesen személyreszabott és adminisztrált.


  EXCEL - ENVIRON BIOMETRIC INTELLIGENT LOCKING SYSTEM

  Az Excel és a Canovate is nemrég dobta piacra ujjlenyomat-leolvasós rack szekrény zárjait amelyekkel magasabb szintre lép a rack szekrény biztonság. Véget vetnek a követhetetlen, adminisztrálhatatlan hozzáféréseknek, elkallódott kulcsoknak, és emiatt inkább eleve nyitva hagyott rack szekrények korszakának. Minden ajtónyitás tökéletesen személyreszabott és adminisztrált.


  EXCEL - ENVIRON BIOMETRIC INTELLIGENT LOCKING SYSTEM
 • Távoli lezárás és feloldás
 • Integrált billentyűzár
 • Wiegand kimenet
 • 42U és 47U ajtókhoz illeszkedik


 • CANOVATE - CAN-NBL-CHD2100-J3Z
 • Az ujjlenyomat felismerés alapú zárfeloldása
 • Mechanikus feloldási lehetőség
 • Kiváló minőségű ujjlenyomat felismerés
 • Hálózati biztonság és monitorfunkció
 • RS485 kommunikáció
 • Biztonságos és megbízható
 • Egyszerű telepítés és hibakeresés
 • Könnyen frissíthető
 • Könnyen beépíthető


 • Ha felkeltette érdeklődését az ujjlenyomat-olvasós szekrényzár megoldás, keresse bizalommal CANOVATE és EXCEL termékmenedzserünket, melyek megrendelésre kaphatók nálunk.

  Pásztor András
  pasztor.andras@young.hu
  Tel.:(1)452 2646

  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  A Partizan már 2014-ben kifejlesztette és elindította saját felhőalapú videótárolási szolgáltatását - az egyik elsőt a világon
  Olvasta már?
  A Partizan már 2014-ben kifejlesztette és elindította saját felhőalapú videótárolási szolgáltatását - az egyik elsőt a világon