Supermicro a GeoVision Hungária Kft. kínálatában


Supermicro a GeoVision Hungária Kft. kínálatában
Gondos előkészületeket követően szeptembertől már az amerikai Supermicro szerver és kliens konfigurációi is elérhetők a GeoVision Hungáriánál. Az adott videós rendszerhez pontosan méretezett teljesítménynek és a gyors (max. 2-3 hetes) szállítási időnek köszönhetően ütőképes kamera rögzítő szerverekkel és megjelenítő, visszanéző kliens gépekkel gazdagodik a hazai kínálat.

Az előre összeállított kiépítésekben a kisebb rendszerekhez 2U-s szerverházban 8 HDD helyes Hotswap, míg az igazán nagy kamerarendszerekhez 4U-s házban, redundáns tápegységgel 24 HDD helyes Hotswap szerverek közül választhatunk. Minden szerver nagy teljesítményű Raid vezérlő kártyával (ajánlott Raid5, Raid6 használata), Dual Gigabites Ethernettel, i7 és Xeon kiépítésben is elérhető. A hosszútávú, stabil működést a hibajavító ECC memóriáknak és a működés közben is könnyen cserélhető redundáns tápegységeknek is köszönhetjük.


A megjelenítésre a sokéves tapasztalatok alapján minőségi Supermicro Tower házban, Supermicro alaplappal 4, illetve 8 hdmi kimenettel szerelt kliens konfigurációkat választhatunk. Teljesítményben, működési stabilitásban itt sem lehet hiány, minden Supermicro szerver és kliens gép 24 órás tartós tesztet követően kerül csak kiadásra.

Az előre elkészített konfigurációkat IDE kattintva tekinheti meg.

Egyedi kérésekre és igényekre 1 munkanapon belül további kiépítések tervezésének és árajánlatának elkészítését is vállaljuk.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ossia DVR v1.4.0 update
Olvasta már?
Ossia DVR v1.4.0 update