Teszteltük a Hikvision új fejlesztését – ColorVu kamerák nagyító alatt


Teszteltük a Hikvision új fejlesztését – ColorVu kamerák nagyító alatt
A legújabb technológiai fejlesztésekkel felvértezett eszközök a nap 24 órájában színes és kristálytiszta képet rögzítenek.

A ColorVu Turbo HD kamerák alacsony fényviszonyok között is képesek 0-24 órában színes képet adni. Egész napos színminőség-javító képességüket a nagy írisz és ED optikai üveg, tükröződésmentes diffúziós lencse, nagy érzékenységű pixelek, meleg színű kiegészítő fény és további videotechnológiai újítások biztosítják. A világosabb és jobb színminőségű videóképek segítenek megvédeni a Hikvision felhasználóit az illetéktelen behatolások ellen még akkor is, ha azok az éj leple alatt történnek.Hikvision ColorVu Turbo HD kamerák hamarosan a RIEL kínálatában:
 • DS-2CE10DFT-F
 • DS-2CE12DFT-F
 • DS-2CE72DFT-F


 • RIEL Support
  A fent bemutatott termékcsaláddal kapcsolatban bármilyen műszaki kérdésed merülne fel, keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
  Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.

  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Videosec IQ dómkamerák – az IP platform teljesen megújult
  Olvasta már?
  Videosec IQ dómkamerák – az IP platform teljesen megújult