Eldes Security applikáció


Eldes Security applikáció
Az Eldes több mint 12 éve tölt be jelentős szerepet a biztonságtechnikában. Összesen 70 ország lakosságának szolgálatában - kezdve a kis központoktól, az akár 144 zónát is átfogó nagy behatolás jelző rendszerekig - biztosítja a családok és otthonok védelmét.


Rendszerei modern, a kor kihívásainak megfelelő, sokak által elismert integrált GSM/GPRS modemmel ellátott hibrid riasztóközpontok.
Rádiós és vezetékes eszközei között szinte minden feladatra van egy megoldás, korlátlan szabadságot adva ezzel a különböző méretű kivitelezéseknél. De ami a legnagyobb kötetlenséget biztosítja, az maga az, Eldes Security applikáció.

Bárhova is vezessen az útja, az applikáció segítségével mindig biztonságban tudhatja szeretteit és otthonát. A program távoli élesítést/hatástalanítást, kimenetek vezérlését, hőmérséklet monitorozást, és nem utolsó sorban, online betekintést nyújt a rendszerre felvett kamerákon keresztül. Az esemény napló segítségével pedig több mint ezer eseményt nézhet át az elmúlt időszakból. Kezelése rendkívül egyszerű és átlátható, ujjának csúsztatásával élesítheti/hatástalaníthatja a rendszert, illetve láthatja az aktuális státuszt is (zöld – hatástalanítva, kék – részben élesítve, piros – teljes élesítés). Az alsó gombok használatával monitorozhatja a helységek hőmérsékletét (Temperature), vagy kimeneteket is aktiválhat (Automation). Továbbá itt található a „Video” gomb is, amely a rendszerhez illesztett kamerák megjelenítését biztosítja.


A menüben könnyedén válthat a helyszínek között (több riasztó központ esetén), vagy adhat ki jogosultságot további felhasználóknak, de paraméterezheti saját fiókját is hogy eseménykor minden push üzenet Önnek megfelelő módon érkezzen meg.A videó integrációt az applikációban, a Dahua, mint az egyik legnagyobb kameragyártó eszközei teszik lehetővé. Minden olyan Dahua kamera, ami támogatja a P2P vagyis peer to peer kapcsolatot, néhány másodperc alatt felvehető a rendszerbe. Erre a célra a Dahua a konzumer (fogyasztói) kamerákat ajánlja elsősorban, amit úgy fejlesztettek ki, hogy a lehető legegyszerűbb módon, a kamerán elhelyezett QR kód leolvasása által, az adott eszköz felvehető legyen az applikációba. Mindössze egy elnevezés és a kamera belépési jelszavának megadása után az online stream már meg is jelenik az app-ban.Természetesen egyéb P2P-t támogató nem konzumer szériás kamerák is kapcsolhatók a rendszerhez, amennyiben az eszközön vagy a dobozán megtalálható a QR kód. Ha mégsem, kézzel kitölthető az adott mező. Ezzel azonban még nincs vége a lehetőségeknek, minden kamera, ami a rendszerben felvételre került, illeszthető egy vagy akár több zónához is. Ez annyit jelent, hogy élesített állapotban, amennyiben egy adott kamera a riasztást kiváltó zónához van rendelve, az applikáció az amúgy is elküldésre kerülő push üzenethez hozzá kapcsolja a kamera stream-jét is. Így a push megérkezésekor a szirénázó hang mellett, megérintjük az üzenetet, egyből a zónához kapcsolt kamera képe lesz látható. Amennyiben a kamerában elhelyezésre került egy SD kártya, vissza is nézhetőek a felvételek, az applikációban. Egy rendszerhez maximum 4db kamera társítható.
A rendszerben lévő kamerák stream-jei megtekinthetők az összes rendszerben szereplő felhasználó számára, amennyiben erre jogosultsággal rendelkezik.

Az Eldes Security applikációról a www.eldesalarms.hu oldalon talál bővebb információkat, illetve részletes bemutató videót.

Gyirán János
Eldes termékmenedzser
Novosec Security KftTagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Autonóm mobil kamera állomások
Olvasta már?
Autonóm mobil kamera állomások