Eldes Security applikáció


Eldes Security applikáció
Az Eldes több mint 12 éve tölt be jelentős szerepet a biztonságtechnikában. Összesen 70 ország lakosságának szolgálatában - kezdve a kis központoktól, az akár 144 zónát is átfogó nagy behatolás jelző rendszerekig - biztosítja a családok és otthonok védelmét.


Rendszerei modern, a kor kihívásainak megfelelő, sokak által elismert integrált GSM/GPRS modemmel ellátott hibrid riasztóközpontok.
Rádiós és vezetékes eszközei között szinte minden feladatra van egy megoldás, korlátlan szabadságot adva ezzel a különböző méretű kivitelezéseknél. De ami a legnagyobb kötetlenséget biztosítja, az maga az, Eldes Security applikáció.

Bárhova is vezessen az útja, az applikáció segítségével mindig biztonságban tudhatja szeretteit és otthonát. A program távoli élesítést/hatástalanítást, kimenetek vezérlését, hőmérséklet monitorozást, és nem utolsó sorban, online betekintést nyújt a rendszerre felvett kamerákon keresztül. Az esemény napló segítségével pedig több mint ezer eseményt nézhet át az elmúlt időszakból. Kezelése rendkívül egyszerű és átlátható, ujjának csúsztatásával élesítheti/hatástalaníthatja a rendszert, illetve láthatja az aktuális státuszt is (zöld – hatástalanítva, kék – részben élesítve, piros – teljes élesítés). Az alsó gombok használatával monitorozhatja a helységek hőmérsékletét (Temperature), vagy kimeneteket is aktiválhat (Automation). Továbbá itt található a „Video” gomb is, amely a rendszerhez illesztett kamerák megjelenítését biztosítja.


A menüben könnyedén válthat a helyszínek között (több riasztó központ esetén), vagy adhat ki jogosultságot további felhasználóknak, de paraméterezheti saját fiókját is hogy eseménykor minden push üzenet Önnek megfelelő módon érkezzen meg.



A videó integrációt az applikációban, a Dahua, mint az egyik legnagyobb kameragyártó eszközei teszik lehetővé. Minden olyan Dahua kamera, ami támogatja a P2P vagyis peer to peer kapcsolatot, néhány másodperc alatt felvehető a rendszerbe. Erre a célra a Dahua a konzumer (fogyasztói) kamerákat ajánlja elsősorban, amit úgy fejlesztettek ki, hogy a lehető legegyszerűbb módon, a kamerán elhelyezett QR kód leolvasása által, az adott eszköz felvehető legyen az applikációba. Mindössze egy elnevezés és a kamera belépési jelszavának megadása után az online stream már meg is jelenik az app-ban.



Természetesen egyéb P2P-t támogató nem konzumer szériás kamerák is kapcsolhatók a rendszerhez, amennyiben az eszközön vagy a dobozán megtalálható a QR kód. Ha mégsem, kézzel kitölthető az adott mező. Ezzel azonban még nincs vége a lehetőségeknek, minden kamera, ami a rendszerben felvételre került, illeszthető egy vagy akár több zónához is. Ez annyit jelent, hogy élesített állapotban, amennyiben egy adott kamera a riasztást kiváltó zónához van rendelve, az applikáció az amúgy is elküldésre kerülő push üzenethez hozzá kapcsolja a kamera stream-jét is. Így a push megérkezésekor a szirénázó hang mellett, megérintjük az üzenetet, egyből a zónához kapcsolt kamera képe lesz látható. Amennyiben a kamerában elhelyezésre került egy SD kártya, vissza is nézhetőek a felvételek, az applikációban. Egy rendszerhez maximum 4db kamera társítható.
A rendszerben lévő kamerák stream-jei megtekinthetők az összes rendszerben szereplő felhasználó számára, amennyiben erre jogosultsággal rendelkezik.

Az Eldes Security applikációról a www.eldesalarms.hu oldalon talál bővebb információkat, illetve részletes bemutató videót.

Gyirán János
Eldes termékmenedzser
Novosec Security Kft



Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő
Olvasta már?
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő