Hikvision – Easy IP 4.0


Hikvision – Easy IP 4.0
A Hikvision, forgalomba hozza az új EasyIP 4.0 kameráit és hálózati rögzítőit. Ezek a korábbi EasyIP 3.0 termékcsalád továbbgondolt változatai, amelyek gazdaságos és rugalmas megoldást nyújtanak már a kisvállalkozásoknak is.

Az EasyIP 4.0 termékek a H.265+ Smart Codec-nek köszönhetően akár 50%-kal csökkenthetik a sávszélesség és tárhely igényt, amely kis és közepes méretű rendszereknél komoly anyagi terhet vesz le a felhasználók válláról. Az új eszközök számos technológiai innováció révén növelik a felhasználók biztonságát: Hikvision AcuSense
Az EasyIP 4.0 kamerákba és NVR-ekbe integrált AcuSense technológia kiszűri a téves riasztások 90%-át, amellyel lehetővé teszi a gyors reagálást a tényleges fenyegetésekre. Képes detektálni és különbséget tenni az emberek és járművek között, valamint figyelmen kívül hagyja az irreleváns környezeti változásokat (pl. eső, falevelek). A kamerába épített látható fényű lámpa és sziréna a támadót már a behatolás megkezdése előtt elrettenti. Ezentúl a Hikvision AcuSense kamerák a DarkFigther technológia révén nagyon alacsony megvilágítás mellett is kiváló képminőséget adnak. Ezeket a felvételeket ultra magas felbontásban érhetjük el, ami segít azonosítani és elhárítani a veszélyforrásokat, de incidens lezajlása után jól értékelhető bizonyítékként is kitűnően felhasználhatóak. Az AcuSense kiegészítéseként az EasyIP 4.0 NVR-ek képesek a felvételek közötti gyorskeresésre, ami lehetővé teszi, hogy a kezelőszemélyzet hatékonyan megtalálja és kezelje a releváns videorészleteket. Hikvision ColorVu – legfontosabb előnyök Az EasyIP 4.0 ColorVu kamerák meleg kiegészítő fényüknek köszönhetően a nap minden szakában világos és színekben gazdag képeket adnak, és ezt a minőséget tovább fokozzák az F1.0 rekesznyílású optikáik is. A ColorVu kamerák párosítva az AcuSense támogatott rögzítőkkel minimálisra csökkentik a téves riasztásokat és lehetővé teszik a kiemelkedő minőségű képanyagok gyors és hatékony kezelését. RIEL Support
A fent bemutatott termékcsaláddal kapcsolatban bármilyen műszaki kérdésed merülne fel, keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat. Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon