Új csőkivitelű bispektrális IP hőkamera tűzesetek megelőzésére


Új csőkivitelű bispektrális IP hőkamera tűzesetek megelőzésére
Forgalmazó: RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision, a világ vezető videofelügyeleti rendszer gyártója forgalomba hozta új, csőkivitelű bispektrális hőkameráját, amely szélesebb skálán ad lehetőséget a meglévő biztonsági rendszerek kiegészítésére, és fejlett tűzérzékelési technológiával látták el. Az új kamera (DS-2TD2615-7/10) kis és közepes hatótávolságon belül hatékonyan véd a kültéri káresemények és lopások ellen és az ára rendkívül kedvező.

A kamera deep learning algoritmusokat használ, melyek segítségével képes viselkedésanalízist végezni, valamint olyan intelligens riasztási funkciókat támogat, mint pl. a vonalkeresztezés, a területről való ki- és belépés és a behatolás érzékelése.

A kamera képfeldolgozó rendszere több különböző technológiát kombinál, melyek segítségével kiemelkedő minőségű hőképet tud alkotni. Termikus érzékenysége (NETD) 50 mK. Az NETD egy mértékegység, ami azt fejezi ki, hogy a hőképszenzor mekkora hőmérsékleti különbségeket képes érzékelni. Minél kisebb ez a különbség, annál kisebb az érték és annál jobb a képminőség.

A kamera rendelkezik megbízható hőmérséklet-kivételriasztási funkcióval is. Megadható egy hőmérsékleti riasztási küszöb: ha az előre beállítottnál magasabbra emelkedik a hőmérséklet, a kamera riasztást generál.

A bispektrális hőkamera képes fedésben megjeleníteni a két, egymástól eltérő technológiával működő optikájának képét. A látható fényű képet a hőképre vetíti, így tisztább és részletgazdagabb képeket kapunk, melyek szükség esetén kiválóan felhasználhatók bizonyítékként. Az előnézet csökkenti a sávszélességigényt is, és nem kell oda-vissza kapcsolni a hő- és optikai kamera funkció között.

Fontosabb tulajdonságok:
 • Nagy érzékenység, 160×120 felbontású szenzor (320×240 kimeneti felbontás), támogatja a kontrasztbeállítást
 • Tükörkép, digitális zoom ×2, ×4, ×8 és helyi kimenet
 • A kamera jól érzékeli a környezetét rossz időjárási viszonyok és extrém körülmények között is, valamint képes önkalibrálásra és      önkompenzálásra


 • Smart funkciók hőképalkotás esetén:
 • Kimagasló képfeldolgozási technológia: adaptív AGC, DDE, 3D DNR, hőérzékenység <50mK (0,05 °C)
 • Rugalmas viselkedéselemzési analitikák: vonalátlépés, behatolás, területre történő be- és kilépés érzékelése
 • Megbízható riasztási funkció állítható hőhatárértékek elérése esetén
 • Továbbfejlesztett tűzérzékelési algoritmus


 • Ez a kamera meghatározó eszköz lehet a kültéri védelmünk és tűzérzékelő rendszerünk kialakítása során, különösen kiemelt létesítmények esetén (pl. repülőterek, pályaudvarok, börtönök és erőművek). Mindemellett a kamera tervezésekor nem feledkeztek meg a telepítőkről sem. Kis mérete és elegáns, stabil kialakítása révén könnyen telepíthető falra, mennyezetre vagy akár állványra.

  RIEL Support
  A fent bemutatott termékcsaláddal kapcsolatban bármilyen műszaki kérdésed merülne fel, keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat. Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Hikvision kamerák Smart Hybrid Light funkcióval
  Olvasta már?
  Hikvision kamerák Smart Hybrid Light funkcióval