Bemutatkozik a KEY Automation


Bemutatkozik a KEY Automation
Hadd mutassam be Önnek az olasz kaputechnikai gyártót a Key Automationt és a teljesen új, nagyon fejlett termékeinek körét.
A Key terméktervezők irányelve az innovatív ötletek és anyagok folyamatos kutatása. Ennek eredménye a motorok és tartozékaik kompromisszumok nélküli elegáns formai-esztétikai kialakítása, a használt anyagok abszolút kiválósága és természetesen a Key védjegye, a forradalmi Éjszakai Fényrendszer (Night Light System).


Az ajtók és kapuk automatizálásának új megközelítése. Már nem csak az ajtók és kapuk puszta kezelésének módjáról van szó, hanem plusz fényforrásról az éjszakai órákban is. Az Éjszakai Fényrendszer egy olyan koncepció, amely ötvözi az automata kapu kényelmét a LED tér világítással, hogy a kaputól függetlenül éjszakánként megvilágítsa a bejáratot vagy akár a kertjét is.Az Éjszakai Fényrendszer az olasz stílust és formatervezést képviseli, ötvözi az eleganciát és a technológiát a korszerű anyagok felhasználásával.A formabontóan elegáns ECLIPSE villogó beépített alkonykapcsolóval és éjszakai fényekkel.


Vízálló, a világon elsőként "három injekciós" fröccsentési eljárással gyártott távirányítók.KUBE végfelhasználói okostelefonos applikáció a kapu és az éjszakai fények vezérléséhez és KUBE PRO telepítői applikáció az automatizálás konfigurálásához.A 14Avezérlőegység a mérnöki részleg büszkesége és egyben a Key vezérlőegységek zászlóshajója. A 14A vezérlőegység új mérföldkő a kapu automatizálás megvalósításában.A telepítők és disztribútorok életének egyszerűsítésére tervezett.
Könnyen programozható vagy a DYL felhasználóbarát kijelzővel rendelkező programozóval, vagy egy nagyon fejlett okostelefonos natív alkalmazással, a KUBE PRO applikációval.MECHANIKA: A belső alkatrészek gondosan tervezettek a motorok erőssége és megbízhatósága érdekében. Intelligens megoldások az egyszerű és gyors telepítések igényeinek kielégítésére, valamint a végfelhasználók kényelmének garantálására.RÉVO: A remekmű a szerelők és a végfelhasználók számára, 2,3 m-es szárnyaskapukhoz
RAY: Nagyon fejlett motor, 24Vdc és 230Vac kivitel, 3m vagy 4m szárnyaskapukhoz
SUN: Elektromechanikus motor, 24Vdc és 230Vac kivitel, akár 1200kg súlyú tolókapukhozMagyarországon folyamatosan erősítjük jelenlétünket, bővítjük telepítőink és viszonteladóink körét; keressük leendő partnereinket, akik szeretnének csatlakozni ehhez az izgalmas projekthez.

Lendvai Tibor
Key termékmenedzser
E-mail: gate@novosec.hu
Novosec Security Kft.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Szintet lépett az EuroVideo kameracsalád
Olvasta már?
Szintet lépett az EuroVideo kameracsalád