Magyarországról terjeszkedik Európa szerte az Amiko Home

IFA Global Markets beszámoló

Magyarországról terjeszkedik Európa szerte az Amiko Home
Az AMIKO HOME több mint 660+ kiállító között idén egyetlen magyar cégként mutatkozott be az üzleti látogatóknak az IFA Global Markets nevű B2B kiállításon, Berlinben. A 2015. szeptember 2-5 között megrendezett esemény a „nagy” IFA kiállítás mellett, dedikált B2B fórumként, kifejezetten az új üzleti kapcsolatok létesítését támogatja. A 20.000 négyzetméteren megrendezett B2B fórumra 19+ országból, a tavalyi évhez képest 25-30%-kal többen látogattak el a 4 nap alatt.

Az AMIKO HOME standot meglátogatók nem csupán a megfigyelő kamerák és videórögzítők, de a legújabb okos otthon eszközök iránt is érdeklődtek. A kiállításnak köszönhetően az AMIKO HOME európai disztribútor hálózata további partnerekkel bővül elsősorban a környező országokban, de akár Lengyel- és Németországban is.

Az érdeklődők visszajelzései alapján az AMIKO HOME termékek előnyeit a kiváló ár-érték arányban, az európai szerver- és szervizhattérben, valamint a saját fejlesztésű mobilalkalmazásban látják. Az AMIKO HOME által kínált együttműködési lehetőség változatossága, valamint a cég rugalmassága szintén sokak számára volt szimpatikus. A kiállításon részletes bemutatóra került sor az alábbi, a cég által Európa szerte forgalmazott termékekből:

AMIKO HOME video megfigyelő eszközök:
 • cső- és dóm kamerák, PZ és PTZ, pinhole (rejtett) és fisheye (halszemoptikával ellátott) kamerák
 • 2 Megapixeles kamerától egészen 4 K-s kamerákig
 • hálózati videó rögzítők és XVR (hybrid) rögzítők


 • Az AMIKO HOME által forgalmazott megbízható Zigbee hálózatos okos otthon eszközök:
 • Okos gateway (HUB) – 75+ csatornáig bővíthető
 • Okos mozgásérzékelő
 • Okos ajtó- és ablaknyitás érzékelő
 • Okos redőnyvezérlő
 • Okos RGB izzó
 • Okos fali kapcsolók (1,2,3 eszköz vezérléséhez)
 • Okos vízelfolyás érzékelő
 • Okos hőmérséklet és páratartalom érzékelő

 • A termékbemutatók során a saját fejlesztésű AMIKO HOME applikáció jelenlegi funkcionalitásán túl bemutatásra kerültek a folyamatban lévő fejlesztések. Az AMIKO HOME képviselői elmondták, hogy számítanak a meglévő és a jövőbeli partnerek visszajelzéseire és igényeire egyaránt az applikáció funkcióinak bővítése kapcsán. Az elkövetkezendő hónapok során az alkalmazás tovább bővül az eszközök közti logikai kapcsolatokkal, amelynek köszönhetőn a már működő alapvető vezérlésen túl, további kényelmi és biztonsági megoldások szolgálják majd a felhasználókat.

  Az AMIKO HOME mobil applikáció egyszerűen kezelhető, segítségével egy felületen kezelhetjük kameráinkat és okos otthon eszközeinket. Az alkalmazás ingyenesen elérhető a felhasználók számára és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az elérhető szolgáltatások köre folyamatosan bővül.

  Az AMIKO HOME Magyaroszágon is keresi forgalmazó partnereit.
  További információk a www.amikohome.com weboldalon és az sales@amikohome.com e-mail címen kérhetőek.
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  HikCentral Újdonságok
  Olvasta már?
  HikCentral Újdonságok