Békéscsabai távfelügyelet vált alkalmassá JABLOTRON 100 központok jelentéseinek fogadására

PR hír

Békéscsabai távfelügyelet vált alkalmassá JABLOTRON 100 központok jelentéseinek fogadására
Az Elit-Őr Kft. ( Békéscsaba ) távfelügyeletén augusztus 30-án üzembe helyeztük a hazánkban működő negyedik JABLOTRON MOXA távfelügyeleti interfészt.

Az LDSZ Kft. az anyagköltség 50 %-val támogatja azon távfelügyeleteket, akik csatlakoznak azon országos hálózathoz, akik a JABLOTRON riasztóközpontok jelzéseinek vételére alkalmas vevőkészülékkel rendelkeznek. A biztonságtechnika ezen szereplői a legmodernebb Internet of Things ( IoT ) technológia használatát biztosítják mind a Telepítők, mind a Végfelhasználók számára.

Az üzembe helyezett készülék használata lehetővé teszi az Elit-Őr Kft. telepítő partnerei, illetve más, Békéscsaba vonzáskörzetében tevékenykedő telepítők számára, hogy a JABLOTRON 100 sorozatú központi egységek közvetlenül erre a távfelügyeletre továbbítsák a GPRS és a beépített LAN kommunikátorok jelentéseit. Ezzel az innovációval hazánk 5. megyéje kapcsolódott be abba a fejlődési irányvonalba, melynek célja, hogy a leendő felhasználókat magas műszaki színvonalú, ugyanakkor megfizethető árú elektronikai védelmi berendezésekkel lássuk el. A JABLOTRON termékek már több évtizedes múltjukkal bizonyították megbízhatóságukat és sokoldalúságukat. A telepítő szempontjából gyorsan telepíthetők, a felhasználó szempontjából pedig egyszerűen használhatók.

Tóth Csaba Úrnak köszönjük a lehetőséget és kívánjuk, hogy a lehető legnagyobb mértékben részesüljön a JABLOTRON termékek sikeréből!

Az LDSZ várja további távfelügyeletek jelentkezését, hogy termék-támogatással installálhassák a JABLOTRON vevőt. Részletekért érdeklődjön ITT.

Matkó Csaba
LDSZ Kft.
Forrás: LDSZ
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák
Olvasta már?
Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák