Hikvision Smart Parking Management


Hikvision Smart Parking Management
Forgalmazó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A gépjármű-állomány évről évre növekszik, ennek következtében a parkolók egyre zsúfoltabbak, így nő a hatékony parkolás menedzsment jelentősége a bevásárló központok, az irodaházak és a belvárosok közelében. A Hikvision intelligens megoldása mesteri módon javítja a parkoló üzemeltetők hatékony irányítási, biztonsági és jövedelmezőségi célkitűzéseit.

Hatékony beléptetés

A csúcsforgalom során a magas ügyféláramlás gyakran akadályozza a parkoló be- és ki torlódását. A biztonságos, hatékony és a gyors beengedés kulcskérdés. A Hikvision rendszámfelismerő automtikus rendszámfelismerő rendszere (ANPR) biztosítja a parkolók zökkenőmentes be- és kilépetetését.

A Hikvision DarkFighter és True WDR képalkotó technológiák, valamint az opcionális infravörös vagy beépített fehér fényű LED-világítás biztosítja a nappali és éjszakai parkolók minden járművének éles és egyértelmű felismerését és rögzítését.

Intelligens parkolás irányítás

A parkolási útmutató kamerák automatikusan ellenőrzik a parkoló használatát, valamint a helyek rendelkezésre állását. A parkolás irányító táblák az ügyfeleket érkezéskor a szabad helyekhez irányítják. Egyetlen dupla objektívvel rendelkező kamerával akár hat parkolóhelyről is kaphatunk foglaltsági információt.A Hikvision Parkolási Útmutató Terminál által vezérelt rendszernek köszönhetően a rendszer nemcsak tápellátást és hálózati hozzáférést biztosít akár 32 közeli kamerához, de valós idejű videót is biztosít az események megőrzéséhez. Továbbá a terminálok helyileg biztonsági másolatot készítenek a kritikus adatokról, és offline állapotban is működőképesek az optimális rendszerbiztonság és a helyi adathálózatokra gyakorolt minimális hatás elérése érdekében.

A Hikvision Smart Parking Management rendszer további értéket és jobb végfelhasználói élményt nyújt a "Find my car" funkcióval. A parkolóhelyre való visszatéréskor a vezetők használhatják az érintőképernyős terminált. A rendszámtábla beírása révén a jármű elhelyezkedése egyszerűen kereshető egy sematikus térképen.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec LA kamerák
Olvasta már?
Videosec LA kamerák