Kerítésvédelem körítéssel


Kerítésvédelem körítéssel
A POLITEC gyár sem ma kezdte a szakmát és nem is ültek sokáig a babérjaikon! A nagy hatótávolságú infra sorompóik és radarok után eljött a hétköznapi eszközök fejlesztésének ideje. Ennek eredményeként három termékkel készültek, a NAT SENSOR és ALES termékek újragondolása mellett előrukkoltak egy vadi új termékkel, ez lett a GAPID. Közös bennük, hogy mindhárom termék vezeték nélküli verzióban is kapható, saját vagy univerzálisan kiegészíthető rádiós adókkal.

Ha betűrendben szeretnék haladni, akkor a már jól ismert ALES infra sorompóval kezdem. Az egysugaras infrasorompó dupla sugárnyalábbá alakítva és az SMA technológia teszi páratlanul egyszerűen telepíthetővé és rendkívül megbízhatóvá az ALES új szériáját. Az SMA technológia nem más, mint, hogy a távolság miatt a telepítőt nagy fényerejű LED és hangos PIEZO segíti a beállításokban. A tökéletes beállítás érdekében követő módon hallható és látható minden beállítási mozzanat. A rozsdamentes konzolkészlet biztosítja a mechanikai stabilitást a különféle felületekre vagy oszlopra szerelve. Hogy megnövelhesse a virtuális kerítés "magasságát", a DIP kapcsoló segítségével beállítható a 4 csatorna valamelyike, így akár több ALES infrasorompó pár szerelhető egy oszlopra.



A következő a GAPID, ami igazán újdonság az anyagától független kerítés felületek figyelésében. A GAPID egy MEMS érzékelőt tartalmazó eszköz, amely a gyorsulásmérésen (accelerometer) és a háromtengelyű (triaxiális) elmozdulások által okozott rezgések és vibrációk felfogására, jelzésére fejlesztettek ki. A mászás-nyitás keltette vibrációt és elmozdulást nagy megbízhatósággal képes megkülönböztetni a téves jelzéseket kiváltó környezeti jelektől. A Gapid 6 fajta kerítés típus előreprogramozott jelmintájával és 3 fajta öntanuló funkciójával kínálja a megbízható működést. A Gapid e nem hétköznapi tulajdonságai egy mérföldkő a kerítésvédelem területén!



Harmadikként álljon itt a teljesen új elgondolásokat tartalmazó NAT SENSOR, ami egy kültéri, kisállat védett, duál technológiás mozgásérzékelő, amit különösen a kisebb nyílászárók, mint például az ablakok, teraszajtók, esetleg bejáratok védelmére szántak. Az infra résznél kialakított hőmérséklet érzékelő folyamatosan képes állítani az infra érzékenységét a külső hőmérséklettől függően. A NAT SENSOR 24 GHz-en működő doppler radarja és a 6°-os vízszintes látóterű, függöny lencsés infra része garantálja a folyamatos megbízhatóságot. Belül, az infra rész a falazat felé kitakarható egy kis tartozékkal, ezzel is csökkentve a tükröződés okozta vakriasztás lehetőségét.


Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
Olvasta már?
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek