2N integráció a Genetec Security Centerrel


2N integráció a Genetec Security Centerrel
A Genetec™ tanúsított technológiai partnereként a 2N termékek felhasználóinak lehetősége nyílik, hogy a Genetec™ Security Center három fő moduljával közvetlenül összekapcsolják az IP intercomjukat, a hozzáférési egységeket és a SIP audio termékeket. A modulok integrálása egyedülállóvá teszi a 2N-t az IP intercom és IP beléptetési rendszerek területén.

A kezelő az összes hívást menedzselni tudja a 2N IP intercom -ból egy intuitív interfészen keresztül, megnézheti a kameráit és képes beállítani a kiválasztott személyek hozzáférését. A modulok összekapcsolása és a 2N termékek használata maximális biztonságot nyújt Önnek.

Sipelia™


Egy olyan kommunikációs modul, mellyel a 2N készülékek már egy ideje kompatibilisek a SIP protokollon keresztül. A kezelő fogadhatja a hívásokat 2N IP intercom vagy SIP audio termékekről a számítógépére, és átküldheti azokat más operátorokhoz vagy telefonokra. A kezelő telefonos szoftverén keresztül is megtekintheti, ki áll az ajtó előtt, és képes beengedni az illetőt az épületbe.

Omnicast™Videomegfigyelő eszköz, amely a vállalati kamerarendszer monitorozására szolgál. A 2N IP intercom és a modul közötti kompatibilitást az ONVIF protokoll és az RTSP-átvitel biztosítja. A felhasználó azonnal láthatja, hogy ki áll az ajtó előtt, és ha szükséges, a videofelvételt készíthet, belenagyíthat a jelenetbe vagy váltogathat az egyes kamerák képei között, hogy követni tudja a kiválasztott személyek mozgását.

Synergis™
IP hozzáférési rendszer, amely közvetlenül csatlakoztatható a 2N IP intercomokhoz, és akár az RFID olvasóval, billentyűzettel, Bluetooth modullal és ujjlenyomat-olvasóval felszerelt Access Unitokhoz is. A modulnak köszönhetően egy munkavállaló, aki elfelejtette magával hozni a kártyáját, távolról engedélyezheti az épületbe való belépést, vagy akár egy kiválasztott ajtót vészhelyzet esetén le is lehet zárni.

A Genetec™ kompatibilitással kapcsolatos további információkért keresse a Young B.T.S. kft 2N termékmenedzserét:

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@/young.hu
(30)819 2647
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Az Ön Professzionális biztonságtechnikai Partnere – a DSC Hungária Kft.
Olvasta már?
Az Ön Professzionális biztonságtechnikai Partnere – a DSC Hungária Kft.