Bírja a nyomást és éles képet nyújt a mélyből is


Bírja a nyomást és éles képet nyújt a mélyből is
A Hikvision, az innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások vezető gyártója két, új, vízalatti kamerát jelentetett meg, melyek kiváló minőségű képet nyújtanak a nagy kihívást jelentő vízalatti környezetben is.

Ezek a professzionális kamerák vízalatti farmokon, építkezéseken, vagy mentőakciókban használhatóak, vízalatti megfigyelésre, és SUS304/SUS316L rozsdamentes acél ötvözetből készül, mely ellenáll a nagy nyomásnak és a korróziónak is. A DS-2XC6224G0-L sekély vízi kamera 15, míg a DS-2XC6225G0-L, mély vízbe szánt kamera, akár 50 méteres mélységig használható. Mindkét kamera megerősített kábellel rendelkezik a fokozott igénybe vételre számítva. A kamerákat kifejezetten arra tervezték, hogy tökéletesen kielégítsék a vízalatti megfigyelési követelményeket. A teljes sötétségben (0 lux) 10 méteres távolságból észlelhetünk objektumokat a beépített fehér fényű megvilágításnak köszönhetőn. Mindkét kameratípus rendelhető 2,0; 2,8 vagy 4 mm-es, fixfókuszú objektívvel. Korrózióálló festékbevonatának köszönhetően, ellenáll a tengervíz korrodáló hatásának. Az üvegfelületeket a tengeri mikroorganizmusok, pl. algák megtapadását megakadályozó bevonattal látták el. Ezen felül a kamera speciális, színhelyes vízalatti ködmentesítő technológiája segíti a folyóvízi megfigyelést. Alkalmazási helyszínek A kamera jellemző felhasználási területei lehetnek a víztározók, halastavak, vízlépcsők, úszómedencék, édesvízi és tengeri akváriumok, valamint a part menti fúrótornyok, vízalatti farmok, és szennyvízcsatornák. A kamera használható különféle korrozív környezetben, mint az ipari és kémiai szennyvizek. (Az adott felhasználási környezetben előforduló korrozív anyagok ismeretében dönthető el, hogy a kamera használható-e vagy sem.) Műszaki jellemzők:
 • 2 megapixeles felbontás
 • 2,0; 2,8; vagy 4,0 mm-es, fix objektív
 • 1920 × 1080 képpont @ 30 kép/s
 • H.265; H.264; MJPEG videotömörítés
 • 120 dB-es, WDR (széles dinamikatartomány)
 • 3 videofolyam (videostream)
 • SD kártya foglalat, 128 GB-ig
 • További részletekért keresse:
  Waldmann Tamás műszaki tanácsadót, a Modern Alarm Kft. Hikvision szakreferensét (30) 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Elérhetővé váltak a JABLOTRON 60/80 utolsó alkatrész készletei
  Olvasta már?
  Elérhetővé váltak a JABLOTRON 60/80 utolsó alkatrész készletei