Uniview Starview+ kamera széria

Többé nem kell a sötétben tapogatóznia!

Uniview Starview+ kamera széria
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview


Az Uniview, a világ egyik vezető gyártója az innovatív és magas minőségű video-megfigyelő rendszerek területén, új, Starview+ szériát mutat be, amely sokkal magasabb szintre emeli az alacsony megvilágítás melletti teljesítményt. A Starview+ széria 1/1.8”-as Sony IMX385 szenzorral működik, amely lehetővé teszi, hogy tiszta és éles képet lássunk még extrém alacsony megvilágítottság mellett is.

Az új széria több olyan modellt is kínál, amely kiválóan alkalmas projektek megvalósításához, különösen igaz ez a 4X motoros zoommal rendelkező cső és dóm kamerákra.

Áttörés a kihívást jelentő extrém alacsony fényviszonyok mellett nyújtott teljesítményben

A Starview+ széria termékeiben található szenzor különösen nagy fényérzékenységű. Mérete körülbelül kétszer nagyobb a már létező IMX185-t használó termékek szenzorainál. A Starview+ széria termékeiben a szenzor mérete 1/1.8”, míg a hasonló érzékelőké 1/2.8”. Ezáltal minden pixel mérete nagyobb, a kamera fénygyűjtése és érzékelése jelentős mértékben megnőtt. Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően a Starview+ széria motoros cső és dóm kamerái képesek arra, hogy akár 0.0005 lux mellett is képesek legyenek képfelvételeket készíteni illetve alkalmassá teszik őket a statikus és mozgó tárgyak megfigyelésére is.

Az IPC262ER9-HDUZ 4X csőkamerához 2.8-12mm-es motoros objektív tartozik és támogatja a 100 méteres IR távolságot, valamint a 60 fps-t, így tökéletes a mozgó tárgyak, objektumok megfigyelésére. A Smart IR-nek köszönhetően a kamera IR megvilágítása alkalmazkodik a környezethez, így elkerülhető hogy a területre behatoló személy helyén egy azonosíthatatlan világító folt legyen. A Starview+ szériás IPC3232ER3-HDUZ 4X motoros IK10-es dóm kamera szintén 2.8-12mm varifokális objektívvel és 60 fps-sel bír, míg a 30 méteres IR távolsága alkalmassá teszi az általános kül- és beltéri használatra is. A nagy fps-nek köszönhetően gyártási folyamatok megfigyelésére is alkalmas, még alacsony fényviszonyok között is.

Starview+ széria

A Starview+ széria termékei az IP kamerák összes típusát lefedik. A 4X motoros csőkamerán és az IK10-es dóm kamerán túlmenően a szériában találhatunk még boksz kamerát, 22X motoros csőkamerát és 22X PTZ dóm kamerát, amely 6.5-143 mm-es optikai zoom-mal, 200 méteres IR-tartománnyal rendelkezik, valamint SFP modullal vagy PoE interface-el is választható.

38X PTZ dóm kamera – IPC6852 SR-X38UG tulajdonságok

 • 1/1.8” 2MP High Sensitivity CMOS érzékelő
 • 38X optikai zoom, 5.7~216.6 mm
 • Optikai ködmentesítés
 • Hóeltávolítás
 • SFP modul a nagyobb távolságban történő és biztonságosabb adatátvitelért
 • 250m IR távolság, IR Anti-Reflekciós üveg az infra-megvilágítási távolság növeléséért
 • Smart funkciók, például: Auto tracking, Vonal-átlépés, Behatolás, stb!
 • ONVIF (Profile S, Profile G, Profile T)
 • -40 °C ~ +70 °C • Az Uniview-ról:

  Az Uniview a video-megfigyelő termékek és megoldások egyik vezető gyártója. Több mint 13 éves tapasztalattal rendelkezik az IP video-megfigyelés terén. Az Uniview jelenleg a világ 6. legnagyobb gyártó cége ezen a területen (IHS Markit).

  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Színezd ki a szürke éjszakát! — új Techson AI-ISP technológia
  Olvasta már?
  Színezd ki a szürke éjszakát! — új Techson AI-ISP technológia