Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok Konferencia 2019


Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok Konferencia 2019
Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok címmel rendez nemzetközi konferenciát az LDSZ Vagyonvédelmi Kft., a T.E.L.L. Kft és a Doktoranduszok Országos Szövetsége 2019. február 8-án. Az eseményt negyedik alkalommal rendezik meg, amelynek fókuszában a biztonság, fenntarthatóság és a modernizáció áll, valamint hazánk és Európa városainak fejlődésének legfontosabb területei.

A European Smart Sustainable and Safe Cities Conference 2019 helyszínét ezúttal is az Óbudai Egyetem józsefvárosi kampusza adja, ahova számos országból érkeznek majd szakemberek, hogy a biztonság, fenntarthatóság és a modernizáció kérdéskörét körüljárjak, bemutatva saját kutatási- és fejlesztési vagy akár szakmai eredményeiket.

A rendezvényen a tudományos és szakmai plenáris ülések és a kapcsolódó témájú kiállítás mellett magyar és külföldi kutatók, PhD hallgatók és doktorjelöltek mutathatják be kutatásaik legfrissebb eredményeit. Természetesen bemutatják a 2019. évben megjelenő IoT kamera és egyéb termékeiket a Milesight, a T.E.L.L., a JABLOTRON, a CATHEXIS. A GDPR vagyonvédelmi szolgáltatásokat érintő tapasztalatairól is szó esik majd. Az LDSZ Kft. új, innovatív termékéről, a modern ügyfélhívó rendszerről is hallhatunk.

A rendezvényen a tudományos és szakmai plenáris ülések és a második nap folyamán megrendezésre kerülő kapcsolódó témájú kiállítás mellett magyar és külföldi kutatók, PhD hallgatók és doktorjelöltek mutathatják be kutatásaik legfrissebb eredményeit. A tudományos plenáris előadások levezető elnöke Prof. Dr. Rajnai Zoltán, Magyarország kiberkoordinátora és az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar dékánja lesz. Az érdeklődők több tudományterület előadásai közül választhatnak, az előadások angol és magyar nyelven hallgathatók meg. A konferencia a hallgatóság részére ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció megnyitása a hallgatóság részére és részletes program 2019 januárjában várható.

A rendezvény főszervezője a Doktoranduszok Országos Szövetsége, valamint 2019-ben társszervezők a LDSZ Vagyonvédelmi Kft., a Biztonságos és Élhető Városokért Egyesület, valamint a Magyar Mérnökakadémia. Továbbá immáron második alkalommal vesznek részt a szervezésben az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Műszertechnikai és Automatizálási Intézete és a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar, Anyag- és Gyártástudományi Intézetének, Anyagtudományi Intézeti Tanszéke.

A rendezvény tudományos részéről és friss híreiről bővebben itt olvashat.
Jelentkezéshez kérem kattintson IDE.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Egyszerű és biztonságos IP felügyelet bármely cég számára
Olvasta már?
Egyszerű és biztonságos IP felügyelet bármely cég számára