A QSAN megbízhatóan teljesít a Continental-nál is


A QSAN megbízhatóan teljesít a Continental-nál is
Continental cégtörténet


A Continental-t 1871-ben alapították Hannoverben, a “Continental-Caoutchouc- és Gutta-Percha Compagnie” részvénytársaságként. A Hannoveri fő gyárban főként gumi termékeket, gumiszerű szöveteket és tömör gumiabroncsokat állítanak elő kocsik és kerékpárok számára.


Manapság a Continental az öt legjobb autóipari beszállító között szerepel világszerte. A Continental, mint a fékrendszerek, a hajtóművek és az alváz rendszerek, alkatrészek, műszerek, infotainment megoldások, jármű elektronika, gumiabroncsok és műszaki elasztomerek szállítója. Hozzájárul a fokozott vezetési biztonsághoz és a globális éghajlatvédelemhez. A Continental kompetens partner a hálózatba kapcsolt autókommunikációban is.




A kihívás

Az új üzemben megvalósítandó felügyeleti alkalmazás SAN-alapú teljesítményt igényel (magas IOPS) rendkívül szűk költségvetéssel. Nem csak gyorsnak kell lennie, de a fizikai korlátokat is ki kell elégítenie. Hagyományos megoldás kétszeres kapacitása az igény (kivéve az energiafogyasztást), így a QSAN XCubeSAN XS5200 teljesítményének csak egy töredékét használjuk ki.




A megoldás

A QSAN XCubeSAN rendkívül rugalmas megoldást kínálva megoldotta a Continental igényeit. A QSAN XCubeSAN XS5200 többféle merevlemezt használ, amelyek optimálisak a Felügyeleti alkalmazásuk számára. Az auto-tiering software-rel hatékonyan érhetnek most már el magas teljesítményt és aktiválhatják az archiválást, teljesítve így a software alkalmazás követelményeit.




„A QSAN XCubeSAN XS5200 sorozat a kívánt teljesítményt biztosítja az igényeinknek megfelelő költségvetéssel. Meghaladja az összes műszaki elvárásunkat, és olyan eredményeket hoz, amelyekre szükségünk van a Felügyeleti alkalmazásunkhoz. ” – Continental

A QSAN termékeit megtekintheti az Alphasonic Webáruházában IDE kattintva

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!





Keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

További információ:
Alphasonic Kft.
Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
+ 36 88 33 109
security@alphasonic.hu

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől