Találkozott a szakma

Sikeresen lezajlott a III. SecuriForum Kiállítás

Találkozott a szakma
Múlt héten, október 9-én, szerdán nyitotta meg kapuit a III. SecuriForum Biztonságtechnikai Kiállítás és Konferencia. 38 kiállító építette és rendezte be standját vasárnaptól kezdődően és 29 előadó készítette a konferencia előadását a rendezvényre. Mindenki izgatottan a látogatókra várt.

A hivatalos nyitás előtt fél órával már sor állt a recepciónál a kiállítási belépőkért. 9 órakor a rendezvény háziasszonya és Orosz András, a rendező SecuriFocus Kft ügyvezetője megnyitotta a kiállítást és az addigra felszaporodott látogatói csoport elindult a standokhoz. A 10 órakor induló és utána 40 perces váltásokban kezdődő előadások ugyan sok látogatót bevonzottak a 2 konferencia terembe, de a standok látogatottságán ez nem volt érzékelhető.

Az erős szerdai „kampányszerű„ kezdés után csütörtökön a látogatók egyenletes eloszlásban érkeztek a rendezvényre, köztük munkahelyi csoportok – ezúton is megköszönjük a békéscsabai Carlo Quality Kft és a Csaba Talk Kft kollektív részvételét – de a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak egyenruhás megjelenése is színfoltja volt a második napnak.

Végül a korábbi két SecuriForum Kiállításhoz hasonló számú, 1,958 látogató tisztelte meg jelenlétével az idei SecuriForum Kiállítást és Konferenciát.

A rendezvény Prémium Szponzorai voltak az AMIKO Home, a Power Biztonságtechnika Kft és a RIEL Elektronikai Kft, amelyek képviselőivel készült video riportok a következő linkekre kattintva tekinthetők meg: AMIKO      Power     RIEL
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései
Olvasta már?
Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései