Teljes kameracsaládok a Videosec kínálatában


Teljes kameracsaládok a Videosec kínálatában
Egy kamera képességeit a szenzora, lencséje, chipkészlete, firmvere határozzák meg, ami belekerülhet többféle házkialakításba. Kerülhet bele fix látószögű vagy varifokális objektív, kerülhet dóm- vagy csőkivitelű kameraházba, így kameracsaládként hivatkozhatunk rájuk.
Az idei év újdonsága, az 5 MegaPixel felbontású Starlight kamerák termékcsaládja teljessé vált a motorizált, f/1.2 nagyfényerejű objektívvel, mikroSD kártyahellyel, riasztási és audió ki/bemenettel szerelt dóm- és csőkamerák megérkezésével. Ha a cél a kompromisszummentes képminőség, a képanalitika, mindez optimálisan alacsony sávszélesség-igény mellet, a Videosec 5MP Starlight kameracsaládból válasszunk kamerát. Ha élőben is meg szeretne győződni a kamerák képességeiről, a SecuriForum kiállítás I1 standján várjuk Önt.
Az L-sorozatú Videosec kamerák közös jellemzője a verhetetlen ár-érték arány mellett nyújtott kiegyensúlyozott, magas képminőség nappal és éjjel is. A termékcsalád a fixfókuszú 2MP és 4MP felbontású dómkamerák érkezésével vált teljessé, így már elérhetőek fix és varifokális objektívvel, cső- és dómházban, 2 és 4 MegaPixel felbontású szenzorral.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
A VIVOTEK bemutatja első, az OSSA által vezérelt iNSIGHT sorozatú termékeit
Olvasta már?
A VIVOTEK bemutatja első, az OSSA által vezérelt iNSIGHT sorozatú termékeit