Hikvision – Intelligens hőkamera új szenzorral


Hikvision – Intelligens hőkamera új szenzorral
A Hikvision forgalomba hozta új csőkivitelű hőkameráját (DS-2TD2117), amely Deep Learning algoritmussal és olyan új, továbbfejlesztett szenzorral van felszerelve, amely jobb képminőséget biztosít. Ezzel a termékkel a hőkamerák költséghatékony megoldásként használhatóak, és árérzékeny projektekbe is beilleszthetőek.

A DeepinView kamera a korábbi verziók továbbfejlesztésével jött létre, és új, 160×120 pixeles Hikvision szenzorral van felszerelve. A kamera érzékenyebb: 40 mK NETD-vel működik (szemben a korábbi verziók 50 mK-es értékével). Az NETD egy ipari mértékegység, amely a szenzor hősugárzással szembeni érzékenységét mutatja az elektromágneses spektrum bizonyos tartományaiban. A kamera a Deep Learning algoritmus segítségével hatékonyan és pontosan képes analitikai elemzésre, mint például vonalátlépés, behatolás, területre való ki- és belépés észlelése. Az intelligens ember- és járműdetektálás révén csökkenti az állatok, kameramozgás, hulló falevelek és más irreleváns objektumok által okozott téves riasztásokat, és ezzel jelentősen növeli a riasztási pontosságot. Ezenkívül a kamera nagy teljesítményű beépített GPU-val is rendelkezik, ami komplexebb algoritmusokkal és nagyobb adatbázisokkal olyan jövőbeli alkalmazásokat tesz lehetővé, ami továbbfejleszti az intelligens képtartalom-elemzést (VCA). Főbb tulajdonságok:
 • megbízható hőmérsékleti szintet meghaladó szabályok alapján történő riasztás
 • fejlett tűz- és dohányzásérzékelési algoritmus
 • 160×120 felbontású, nagy érzékenységű szenzor, kontrasztbeállítás támogatással
 • bizonyos modelleknél shutter állítási lehetőség
 • 3D DNR, 15 színpaletta, képrészletesség-növelés
 • A kamera rövid (3 és 6 mm) fókusztávolsága révén kiválóan használható kisebb kültéri védelmi feladatokra (pl. kertek, kisebb parkolók felügyelete). Tűzvédelmi képessége lehetővé teszi, hogy áruházaknál és szeméttelepeknél is alkalmazzák, ahol különösen fontos a tűzesetek megelőzése. Összességében a kamera csökkenti a költségeket, és megelőzi a káreseményeket, valamint növeli a tűzbiztonságot azáltal, hogy észleli a lehetséges tűzeseteket, még mielőtt azok kialakulnának. RIEL Support
  A fent bemutatott eszközzel kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat. Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen. www.riel.hu
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Ajax intelligens beázás elleni rendszer
  Olvasta már?
  Ajax intelligens beázás elleni rendszer